madcon
madcon

Betatt av Beyoncé

Madcon festet med Beyoncé etter at de vant musikkpris.

Tshawe og Yosef i Madcon gjør stor suksess for tiden. Søndag kveld mottok superduoen prisen for «Beste skandinaviske gruppe» under World Music Awards i Monaco. Under showet fremførte gutta hiten «Beggin'», og stod dermed på samme scene som blant andre superstjernene Beyoncé, Mariah Carey, Estelle, Alica Keys og Kid Rock.

Les også: Vant pris i Monaco

- Beyoncé er fra en annen planet

Etter å ha mottatt prisen festet Madcon med fiffen, og havnet på eksklusivt nachspiel med superstjernene. Der var også Beyoncé Knowles.

bey_230
bey_230

- Jeg har alltid hatt en greie og et crush på Alicia Keys. Men da jeg så Beyoncé, forandret alt seg. Beyoncé er fra en annen planet, forteller Yosef til VG. Gutta forteller også at de fikk mye oppmerksomhet på nachspielet som ellers var stappfullt av kjendiser.

Endelig Amerika

Samtidig som gutta festet i Monaco dro administrerende direktør i Bonnier Amigo, Cai Leitner, over til USA for å signere guttas amerikanske kontrakt.

- Det er så galskap, det er nå det virkelig begynner! sier Madcon-gutta til VG. Ifølge avisen kommer «Beggin'» til å slippes i USA over nyttår.

Les også: Madcon med millioninntekt

Les også: Tshawe gikk på trynet

Les flere kjendisnyheter fra God kveld Norge her!

Se Madcon fremføre «Beggin'» og «Liar» på «Skal vi danse»: