obamadøtre1024
obamadøtre1024

Obamadøtre blir tv-stjerner

Nå ønsker selveste «Hannah Montana» de søte ungjentene på tv-skjermen.

Sist uke gikk Barack Obama seirende ut av den amerikanske valgkampen, og hele Obamafamilien kunne glede seg over å snart flytte inn i Det hvite hus. Nå ser det ut til at det ikke er kun den profilerte faren i familien som får tid på tv fremover.

hannah200
hannah200

Opptre i «Hannah Montana»

Etter det «Waschera» erfarer skal hans to svært sjarmerende døtre, Malia og Sasha, blitt forespurt om å opptre i en «Hannah Montana»-episode. På kort tid har Disneys store tv-favoritt «Hannah Montana» vokst seg stor over hele verden, og nå ønsker de altså selveste presidentdøtrene på skjermen.

Stor fan av «Hannah Montana»

Det var faktisk faren til hovedrolleinnhaveren Miley Cyrus i serien som slapp nyheten om Disneys ferskeste forespørsel. Barack Obama har tidligere uttalt at hans eldste datter Malia, er stor fan av «Hannah Montana».

Miley Cyrus selv uttalte at det ville vært utrolig kult om jentene i det hele tatt ville komme og besøke settet til tv-serien!

Skjermet

Det skal likevel sies at Obamafamilien gjennom hele valgkampen har skjermet begge jentene så godt de kan fra media, så det gjenstår å se om jentene virkelig kommer til å gjeste serien.