R&B ELLER LUGN ROCK: Solange eller Anna Ternheim? Ukas musikktips er noe for enhver smak.
R&B ELLER LUGN ROCK: Solange eller Anna Ternheim? Ukas musikktips er noe for enhver smak.

Ukas musikktips

Funky R&B eller trist og melodiøst? Her er ukas musikktips!

Akustisk lugn rock

Anna Ternheim er en av Sveriges mest kritikerroste artister. Musikken er tenkende, litt trist, men melodiøs og perfekt til vintermørket som er rett rundt hjørnet. Stemmen hennes er noe naiv, og passer perfekt med strykerne i bakgrunnen. Låta «Better be» har til og med innslag av country, men det er vakkert!

Fått hjelp på ny plate

På den nyeste skiva som slippes 12. november, har hun fått med seg trommeslageren fra Sonic Youth, Steve Shelly. Tre Grammis og to P3 Guld Pris har det blitt for de to første skivene, så vi gleder oss til tredjealbumet til Sveriges ukronede singer/songwriter-dronning, «Leaving on a mayday».

Anna Ternheim er også på Myspace, hør her.

Fresh R&B

Solange, eller Solange Piaget Knowles, er ikke bare lillesøsteren til Beyoncé. Skuespilleren, musikeren og modellen slapp debutskiva i 2003 til lunkne kritikker, men er nå aktuell med «Sol-Angel and the Headly St. Dreams», som har fått god omtale.

Solange lager 60-talls soul-inspirert R&B, som er dansbar, fengende og fresh!

Rukket mye

Samtidig som Solange har drevet med soloprosjekter, har hun også bidratt på blant annet Destiny's Childs juleplate og Kelly Rowlands soloalbum. Hun har også vært opptatt med andre «prosjekter»; Solange har i en alder av 22 allerede rukket å gifte seg, skille seg og få en sønn!

Solange kan du få med deg på Myspace her.

Sjekk ut videoen til Anna Ternheims «What have I done» og Solanges «Sandcastle Disco» her!