Matt Jansen  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Matt Jansen (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Jansen vil gjøre comeback

Angrepsspilleren trener med Blackburn - to år etter at han la skoene på hylla.

Blackburn-manager Paul Ince begynner å gjøre en vane av å gi avdankete angrepsstjerner en ny mulighet.

Han har allerede gitt Robbie Fowler en ny sjanse til å spille Premier League-fotball. Nå er det en ny gammel angrepsspiller som forsøker å gjenopplive karrieren.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Den tidligere Blackburn-stjernen Matt Jansen vil kickstarte karrieren sin og trener nå med sin gamle klubb. 31-åringen har ikke spilt profesjonell fotball siden han forlot Bolton for to år siden.

- Trener med klubben
- Matt trener med klubben, men det er en helt uforpliktende ordning. Han ønsker å finne ut om han er kapabel til å komme tilbake og vi hjelper ham gjerne med det, sier Blackburn-formann John Williams til SkySports.

Blackburn hentet ham fra Crystal Palace for 4.1 millioner pund i 1999 og 22-år gammel scoret i sin debut for klubben. I alt spilte han 153 ligakamper for Blackburn og scoret 44 mål.

Motorsykkelulykke ødela karrieren
I april 2002 ble han kalt opp til den engelske landslaget, men magetrøbbel gjorde at han gikk glipp av treningskampen og muligheten til å spille seg inn i VM-troppen i 2002 VM.

Den samme sommeren var Jansen nære ved å omkomme i en motorsykkelulykke i Roma, og lå blant annet fire dager i koma. Jansen kom seg aldri tilbake i godt gammel slag etter ulykken.

Inntil nå..?

Ville du kjøpt Matt Jansen? Prøv Premier League-manager her!