Film: Operasjon barnevakt, Vin Diesel
Film: Operasjon barnevakt, Vin Diesel

Soldag og barnevakt

Når Navy SEAL-soldaten Shane Wolfe får i oppdrag å beskytte barna til en myrdet forsker, må han plutselig klare to jobber samtidig: bekjempe skurker og være husfar.

Shane(Vin Diesel), som har utvidet sitt vanlige arsenal av våtdrakter og våpen med saftflasker og en minivan, må ikke bare overvinne en fiende som truer med å ødelegge verden. Han må også holde styr på den opprørske tenåringen Zoe (Brittany Snow), muntre opp den innesluttede 14-åringen Seth (Max Theriot), overliste den 8 år gamle Lulu (Morgan York) som drømmer om å bli ninja, og samtidig sørge for at pjokken Peter og babyen Tyler ikke gjør noe ugagn. Ikke minst må han forhindre at det skjer noe alvorlig med barna.

Shane er fortrolig med fallskjermhopp, sprengstoff og ødeleggelse av fiendtlige mål, men han vet ikke hva tøft virkelig er før han må takle bleieskift, mamma-rollen og kjøreopplæring. Han er virkelig en "SEAL" på land, men denne barske einstøingen skjønner snart at han også står overfor det viktigste oppdraget i sitt liv: Å bli en del av en familie og bringe dem alle nærmere hverandre.

Se filmen "Operasjon barnevakt" på TV 2 Zebra tirsdag 11. november kl. 23:40.