TREKKER SEG: Frode Fredriksen er ikke lenger aktuell som Start trener. (Foto: TV 2/)
TREKKER SEG: Frode Fredriksen er ikke lenger aktuell som Start trener. (Foto: TV 2/)
KAN FÅ UVENTET MILLIONHJELP: Svein Mathisen og Start får millionhjelp i trenerjakten   så lenge sørlandsklubben ikke ansetter Frode Fredriksen. (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)
KAN FÅ UVENTET MILLIONHJELP: Svein Mathisen og Start får millionhjelp i trenerjakten så lenge sørlandsklubben ikke ansetter Frode Fredriksen. (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)

Nordlie-elev kan bli ny Start-trener

Start-ledelsen går neppe over bekken for å finne Arne Sandstøs erstatter.

Den eneste treneren som har hatt suksess i Start de siste to årene, seiler opp som en av favorittene til å bli Starts nye hovedtrener. Frode Fredriksen ledet Starts juniorlag til NM-gull i 2007 og har i år ledet Start 2 til opprykk fra tredje divisjon. Han overtar treningene med A-laget fra tirsdag av. Det vervet kan bli permanent.

LES OGSÅ: Sandstø slutter på dagen

- Du skal ikke se bort i fra at vi finner løsningen her på Sørlandet og i Kristiansand. Frode er en trener vi vurderer, sier sportsdirektør Svein Mathisen til TV 2 Sporten.

Fredriksen har spilt under Tom Nordlie i Sandefjord og det var Nordlie som hentet ham til Kristiansand. TV2 Sporten vet at Fredriksen har en høy stjerne hos Start-ledelsen. Spørsmålet er om han er klar for å ta over en Tippeligaklubb.

- Hvis jeg får forespørselen så tar jeg det som en tillitserklæring fra ledelsen og da må jeg tenke nøye gjennom hva jeg skal gjøre, sier Fredriksen til TV2 Sporten