Ronny Johnsen
Ronny Johnsen
Belsvik
Belsvik

Det beste fra Matchball

Få med deg de beste sakene fra årets sesong av Matchball mandag.

Se Matchball mandag her klokken 21.00

Under hele sesongen har Erik Thorstvedt med gjester oppsummert Tippeliga-rundene med et skråblikk.

Nå er tiden inn for å vise det beste fra årets sesong.

Se et sammendrag av Tippeliga-sesongen i videovinduet øverst i saken.

Det er en kjent sak at en del fotballspillere har en tendens til å hisse seg opp og skjelle ut både dommere og medspillere. I år meldte en ny spiller seg på i kampen om å bli årets hissigste spiller. Løv-Hams kaptein Stian Birkelands utdbrudd ble umiddelbart en slager.

Se seansen her

272776

Daniel Nannskog har ingen problemer med å si sin hjertens mening. Men da seriegullet så og si var sikret etter seieren mot Brann i Bergen klarte ikke svensken å gjøre annet enn å banne.

Se og hør en fornøyd Nannskog her

272778

Svein Oddvar Moen er Tippeliga-dommer. Det er ikke hans navnebror som aldri har delt ut hverken gule eller røde kort. Likevel pepres han med sms og brev når mannen i svart har havnet i fokus.

Se reportasjen om Svein Oddvar Moen her

272781

Stabæks Alanzinho har blitt en stjerne i Tippeligaen, og han er godt kjent for sitt lave tyngdepunkt. Men i hjemlandet kommer teknikeren til kort for nasjonens nye fotballyndlinger. «Giants of the North» har en snitthøyde på 1,20 meter og er verdens første fotballag for kortvokste.

Se de brasilianske heltene leke seg her

272780

- Det er mye mer behagelig å jobbe i for eksempel TV 2 Sporten, sa HamKam-trener Arne Erlandsen tidligere denne sesongen.

Han sikter kanskje til Nils Johan Semb, Kjetil Rekdal, Petter Myhre og Frode Olsen som alle har vært fotballeksperter denne sesongen.

272779

Se Matchball mandag her klokken 21.00