KRITISERES: Mange TV seere mener Tore André Flo ikke fortjener plass i «Skal vi danse» finalen kommende fredag.
KRITISERES: Mange TV seere mener Tore André Flo ikke fortjener plass i «Skal vi danse» finalen kommende fredag.

- Flo fortjener ikke finaleplass

Tore André Flo må tåle sterk kritikk etter semifinalen i «Skal vi danse».

Årets «Skal vi danse»-sesong har vært spekket med overraskelser – og fredagens semifinale var intet unntak. Mikkel Gaup og Tore André Flo måtte kjempe om finaleplass i danseduell, og det endte med at Flo trakk det lengste strået.

Det har ikke falt i god jord hos alle TV-seerne.

Urettferdig

- Dette var første gang Mikkel var i duellen, og så ryker han? Det er noe som ikke stemmer her, altså. Det hadde blitt en mer spennende finale hvis han gikk videre. Unnskyld meg, Flo, men det er Mikkel som kan danse, skriver «Toramy» i kommentarfeltet til artikkelen om den overraskende exiten.

«Dame» synes også det er svært urettferdig at fotballegenden får danse mot Lene Alexandra Øien i fredagens finale.

- Ikke et vondt ord om Flo, men han er en helt klart dårligere danser enn Mikkel. Det er noe feil med hele opplegget når folket stemmer ut de beste danserne først.

Les mer: - Flo kan ikke danse

Fotballfansen redder Flo?

Det spekuleres i om Flos lojale og sterke fanbase kan være årsaken til at han fremdeles er med i den populære dansekonkurransen.

- Jeg mistenker at dette er bredden av fansens verk. Nivået i «Skal vi danse» har blitt høyt, og skulle to av de beste danseparene havne i finalen, så er det veldig mange av oss seere som mener at Flo ikke fortjener sin plass der utfra danseprestasjoner, skriver «Sis».

Vil endre konseptet

Det er imidlertid ikke bare Flo som henges ut som syndebukk. «Halfdan Rognlien» skylder på programkonseptet og krever endring. Han mener dommerne bør avgjøre hvem som har livets rett i «Skal vi danse» – ikke seerne og deres SMS- og telefonstemmer.

- Dette blir bare flaut. En av de svakeste danserne havner i finalen. Vær snill å forandre konseptet neste år, så vi fortsatt kan glede oss til «Skal vi danse». Jeg lurer på hva dommerne føler? skriver han.

Les mer: Håpet på finaleplass

TV-seer «Svein Marthinsen» tar på seg sin del av ansvaret.

- Vi som satt i godstolen uten å stemme, får ta skyld i at feil par røk ut.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»-sidene!