kollasj skal vi danse
kollasj skal vi danse

Glamorøst kjendisdrama

Her får du høydepunktene fra «Skal vi danse» så langt. SE VIDEO!

Med kommentarer som «Jeg har begynt å tenne på menn» og «Russiske kvinner har jeg erfaring med» har dommer Tor Fløysvik vært med på å sette farge på denne runden av «Skal vi danse». Men han er lagt fra den eneste.

Førstemann ut

Det ble en kort karriere på parketten for Janne Formoe. Sammen med dansepartner Jan Erik Hansen ble hun førstemann ut av dansen. Skuespilleren sa i forkant av programmet at deltakelsen var en drøm som gikk i oppfyllelse for henne - likevel tok hun danse-exiten med fatning.

- Jeg skulle gjerne lært å danse mer, men det går veldig bra. Jeg har gått med verdens fineste kjole, og jeg tror jeg har blitt god på vals, sa hun til tv2underholdning.no minutter etter at resultatet var klart.

Les hele intervjuet: - Skulle gjerne ha lært mer

Her ser du Jannes første - og siste - dans:

272903

Dramatikk fra andre uke

Men det var først uken etter at den virkelige dramatikken startet. Det hele begynte med at storfavoritt Jenny Skavlan overraskende røk ut. En skuffet Jenny stormet bak scenen, og nektet å snakke med pressen.

Men det mest dramatiske så langt er uten tvil Sigurd Solliens lyskestrekk som gjorde at han måtte trekke seg fra konkurransen.

- Jeg har jo drevet med turn. Vi får håpe muskelmassen følger med og ikke fører til skader og at jeg ryker ut av programmet på den måten, fleipet Sigurd før dansenummeret han hadde krydret med innslag fra sin spreke ungdom.

Dessverre gikk det troll i ord, og med store smerter måtte Sigurd legge danseskoene på hylla.

Se videoen fra den første dansetreningen etter strekken her:

264329

Allerede før det ble kjent at Sigurd måtte trekke seg, ble det spekulert høyt i om dette kunne føre til Jennys «comeback» i konkurransen.

Les mer: Sigurd har trukket seg

Les mer: Skal Jenny danse mer?

«Skal vi danse»-fansen var fortsatt overrasket over at Jenny røk ut så tidlig, og mange ønsket henne velkommen tilbake til parketten. Men Jenny takket nei.

- Jeg har hatt det utrolig gøy den tiden det varte, og jeg skulle gjerne blitt med videre og danset mer med Egor. Men folket har talt og jeg ble stemt ut. Jeg synes derfor det føles feil å skulle takke ja til å delta videre, sa hun da beslutningen var tatt.

Les hele saken: Jenny sier nei til «Skal vi danse»Høye dommerpoeng

Mikkel satt sesongrekord med 39 poeng i det sjette programmet, men det var Siri som fikk den aller første tieren av dommerne. Den kom fra Tor Føysvik etter en dampende het rumba.

- Det gjorde veldig, veldig godt – og særlig fordi den kom fra Tor, fordi han er så streng. At han likte den dansen, var ekstra gøy, strålte Siri til tv2underholdning.no etter gjennomføringen.

Les mer og se dansen: Sesongrekord for Mikkel

Se Siris og Lars Alexanders rumba her:

272765Endelig med i konkurransen

Gaute fikk mye pepper av dommerne de første rundene. De mente han manglet både rytme og innlevelse. Uke etter uke havnet «Hotel Cæsar»-skuespilleren nederst på dommernes poengliste, men i fire runder ble han reddet av seerne.

Så, i det femte programmet, skjedde det noe med Gaute. Allerede første treningsdag med vals hadde både han og Elena merket forskjell på treningen.

- Det har aldri før gått så bra på den aller første treningsdagen, sa en overrasket Gaute som ville gjør alt for å overføre den gode følelsen til parketten.

Og tilbakemeldingene fra dommerne lot ikke vente på seg.

- Jeg er så stolt. Dette var bra, Gaute! utbrøt Alexandra.

- Nå er du virkelig med i konkurransen, sa Trine.

Valsen ser du her:

272766

Show, show, show!

Et av høydepunktene i «Skal vi danse» er den uken danserne kan kaste alle hemninger og vise hva de er gode for i showdans. Det finnes få regler, og det er bare fantasien som setter grenser. I år fikk danserne virkelig vist hva de var gode for, og ifølge dommerne var dette den beste runden med showdans i programmets historie.

Se Tore André og Lene Alexandra i aksjon nedenfor, (artikkelen fortsetter etter videovinduene):

270838

272762


To dansere står igjen i fredagens finale: Tore André og Lene Alexandra. Hvem av de to som går helt til topps kan du være med å avgjøre på fredag.

Les alt om «Skal vi danse» her.

Se alle Skal vi danse-sendingene om igjen når du vil på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).