Sandstø enig med Start

Den tidligere Odd-treneren skriver høyst sannsynlig under på en treårskontrakt for de nedrykksklare Sørlendingene.

Benny Lennartson har hatt ansvaret på Sør Arena siden Stig Inge Bjørnebye ble sparket på grunn av tidligere denne sesongen. Men svensken ble ikke den redningsmannen man hadde håpet på i Kristiansand. Nå overtar Arne Sandstø roret, mens Lennartson fortsetter i en annen stilling.

- Jeg gleder meg masse til å ta fatt på det jeg ser på som en stor utfordring, sier Starts nye trener til Fædrelandsvennen.

Var førstevalget
Ifølge Start-eier Erik Solér har bergenser ennå ikke skrevet under for Kristiansand-klubben. Men overfor Nettavisen bekrefter han at det foreligger en muntlig avtale mellom partene.

- Foreløpig har han ikke signert kontrakten, men vi er enige om detaljene - og er veldig glade for at ingen andre har snappet ham opp, sier Solér.

Start-eieren avslører at de gule og svarte nå har sikret seg den treneren som sto øverst på klubbens ønskeliste.

- Vi har gjennomgått flere aktuelle kandidater, og ja, Arne sto øverste på den listen, sier han.

- Konstant opprykkspress
Og om det skulle være noen tvil: Den nye treneren vil ha skyhøye forventninger på deg i sin første sesong hos sin nye arbeidsgiver.

- Vi vil leve under et konstant opprykkspress neste år. Vi har et ressursmessig forsprang på våre konkurrenter, og er nødt til å rykke opp. På den annen side er det nok mange lag som vil gi alt for å slå oss, så det blir ikke lett, sier Erik Solér til Nettavisen.

Det har foreløpig ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med den nye Start-treneren.