Nanne Bergstrand  (Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX)
Nanne Bergstrand (Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX)

- Brann har ikke kontaktet meg

Nanne Bergstrand avviser at han er på vei til Bergen.

Nanne Bergstrand, som i går ledet Kalmar til sitt første seriegull i Sverige noensinne, har vært nevnt som en av de heteste kandidatene til jobben som Brann-trener.

Da Kalmar feiret gull søndag avviste den svenske suksesstreneren at han har blitt kontaktet av Brann.

- Dette vet jeg ingenting om. Brann har ikke kontaktet meg, og jeg har kontrakt med Kalmar til 2013, sa Bergstrand til svenske journalister, ifølge BA.

Les også: Kalmar vant Allsvenskan

Ville gi bort Mesterliga-plass
Bergstrand har tidligere sagt at han er frustrert over begrensete ressurser og Kalmars dårlige stadionanlegg, som gjør at laget hans må spille europacup på andre arenaer.

- Vi gir bort plassen. Det finnes ikke en sjans for at vi skal spille på bortebane igjen, sa Bergstrand da Kalmar tapte sin «hjemmekamp» mot Feyenoord, som ble spilt på Borås Arena i stedet for Kalmars hjemmebane, Fredriksskans arena.

Les også: Vil gi bort Mesterliga-plass

Nå får Bergstrøm det som han ønsker.

- Vi skal spille de første kampene i Kalmar og forhåpentligvis resten også. Vi skal se hva vi kan gjør gjennom vinteren, sier sportssjef Svante Samuelsson ifølge Fotbollskanalen.

- Ingen diktator
Også spørs det om Bergstrand passer inn i Brann da.

- Jeg tror ikke Nanne passer i en annen klubb der det finnes flere velbetalte stjerner. Han har ikke den diktatoriske lederrollen. Han vil at gruppen sammen skal jobbe mot samme mål, sier Kalmar-keeper Petter Wastå til Aftonbladet.