Moa Daniel  (Foto: TV 2/)
Moa Daniel (Foto: TV 2/)

- Vi jobbet som løver

Skeid-kompisene Daniel Fredheim Holm og Moa hyller hverandre etter finalefesten.

Stabæk - VIF 1-4:

Ullevaal (TV 2 Sporten): De har ikke spilt mye sammen siden ungdomsdagene i Skeid. Søndag fant VIF-duoen Mohammed «Moa» Abdellaoue og Daniel Fredheim Holm tilbake til hverandre.

I cupfinalen på Ullevaal.

Sammen scoret de fire mål - to hver - i en VIF-aften av de sjeldne. Som om ikke det var nok, serverte Fredheim Holm kompisen begge gangene.

- Dette er bare sinnssykt deilig. Vi scoret massevis av mål sammen i Skeid, men har ikke spilt så mye sammen i Vålerenga. Men i dag jobber vi alle mann som løver. Det gir en utrolig god følelese.

- At vi scorer fire mål i finalen er helt utrolig, istemmer Moa, som har opplevd et ut-av-seg-selv-år siden overgangen til Tippeligaen før årets sesong.

- Jeg hadde ikke akkurat sett for meg dette da jeg ruslet inn portene på Valle 1. januar. Det har vært en fin sesong som topper seg med gull. Det hele er bare deilig, sier Moa og gliser.

Se høydepunktene fra kampen her:

272605

Freddy dos Santos er ikke overrasket over at det er nettopp superspissen som avgjør til de blås fordel.

- Alle hadde hausset opp Stabæk på forhånd. Man skulle tro vi var sjanseløse. Men vi har Moa. Jeg har aldri sett en mann som scorer på mange mål på trening, sier dos Santos.

Før han oppsummerer gullet på følgende måte:

- Et gedigent plaster på såret, både for oss spillere og for fansen. Dette gir inspirasjon til å slå kraftig tilbake beste år.

Se intervju med Kjetil Wæhler her:

272606