Eva sannum (Foto: Christer Auger)
Eva sannum (Foto: Christer Auger)

Her er mamma Sannum!

Hun kunne blitt kronprinsesse av Spania – men valgte et liv i anonymitet. Nå er Eva Sannum nybakt mamma!

I en ny biografi om spanske dronning Sofia, kommer det fram at Eva Sannum (33) var nærmere å bli kronprinsesse enn man tidligere har trodd.

Sannum var i fire år kjæreste med kronprins Felipe, og det gikk hete rykter om en nært forestående forlovelse da paret var sammen i bryllupet til kronprins Haakon og Mette-Marit i 2001.

Ville ikke stå i veien

Men få måneder etter bryllupet, brøt paret i desember 2001. Siden bruddet har Eva holdt en lav profil, og spansk presse spekulerte i at det var kongehuset som satte ned foten for forholdet, blant annet som følge av Evas fortid som lettkledd modell.

I biografien «Dronning Sofia – dronningen snakker ut» heter det at kongeparet støttet sønnens valg av kjæreste, og at de ikke ville stått i veien for et ekteskap.

Nå er Eva sammen med Torgeir Vierdal (31), og God kveld Norge kan nå avsløre at paret for cirka to måneder siden ble foreldre. Det er Evas førstefødte.

På vift med baby på armen

Torsdag dukket Eva opp med babyen på armen under kunstutstillingen til en annen kronprins-eks, nemlig Cathrine Knudsen som på 90-tallet var sammen med kronprins Haakoon.

Knudsen har sluttet i sin faste jobb for å satse for fullt på en karriere som kunstner. Hennes første separatutstilling heter «m.o.h.», og Knudsen har malt landskapsmotiver med fjell i fokus.

Eva Sannum og Torgeir Vierdal bor i et herskapshus på Fagerborg i Oslo. Paret jobber begge innenfor reklamebransjen.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdager kl. 22:10