Årets semifinalister i Skal vi danse.
Årets semifinalister i Skal vi danse.

Dommernes kommentarer

Her får du løpende oppdatering på kommentarer og poeng til de tre semifinalistene.

Lene Alexandra og Tom-Erik Nilsen er sikret plass i neste ukes finale i «Skal vi danse»

Danseduell

Tore Andre og Nadya danset sin engelske wals på nytt.

Mikkel Gaup og Therese Cleve danset sin cha-cha-cha på nytt i danseduellen.

Disse ønsket dommerne å se videre til finalen:

Trine: Mikkel og Therese

Christer: Mikkel og Therese

Alexandra: Mikkel og Therese

Tor: Mikkel og Therese

Her er danserekkefølgen i fredagens semifinale:

Saken oppdateres fortløpende!

Lene Alexandra og Tom-Erik danser slowfox til melodien «Chicago (that todaling town)».

Tor: Prinsesse er understatement i denne slowfoxen. Dette var dronning. Overkroppen din er den beste vi har sett i «Skal vi danse» denne sesongen.

Alexandra: Dette var en nydelig solwfox. Noen småfeil, men det var ikke mye. Jeg koste meg.

Christer: Jeg starter med å bli litt rørt. Jeg trodde at du skulle ha det latinske blodet, men dette hadde du helt flott. Du forteller meg noe med dansen din. Dette var rørende vakkert.

Poeng: 10+10+9+10 =39

Tore Andre og Nadya danser rumba til melodien «Under the Boardwalk».

Alexandra: Jeg synes du fikk med deg ben og hofter. Du mangler litt overkropp, det er ikke bare armene som skal rundt og rundt. Jeg så veldig mange rumba-ting, så jeg var veldig fornøyd med rumbaen.

Christer: Jeg må bare få si at Nadya er fantastisk vakker i kveld. I rumba er motstand viktig. Det synes jeg du hadde fått fram godt i dine armer og overkropp. Dette var utrolig vakkert gjennomført. Yes, jeg likte dette.

Poeng: 7+7+7+8=29

Mikkel og Therese danser paso doble til melodien «El Secondo».

Tor: Her skifter det ganske fort. Dette var bra. Du er veldig maskulin. Du får fram den karakteren som vi vil ha. Det blir litt stress innimellom, men du har skjønt hvordan den skal danses.

Alexandra:Dette var en strålende Paso Double. Men noen ganger tenkte jeg ikke bli for ivrig. Men noen ganger var det veldig flott Paso Double.

Trine: Du er så tent, men du var så konsentrert. Du gjorde alt på sjekklisten, men du glemte å gi litt uttrykk. Vi vil se Mikkel også.

Christer: Jeg er litt enig i at det var nesten sånn at du sprengte deg selv noen ganger, men du er definitivt en tyrefekter for meg.

Poeng: 9+9+9+9+=36

Lene Alexandra og Tom Erik danser cha-cha-cha til melodien «Everybody Loves Cha-cha-cha».

Trine: Det som er morsomt, er når man får se at dere danser det om igjen. Det er en fantastisk fremgang fra program 1. I dag gikk avslutningsløftet fint. I forholdt til i stad, har du litt å hente på latinsiden, men utrolig bra gjennomført.

Tor: Jeg ville fått vekten noe lenger fram. Slik at jeg hadde fått se denne vidunderlige piken danse med hele kroppen.

Alexandra: Du har sterke armer og ben. Det var en fantastisk flott Cha-cha-cha

Christer: Du har blitt selvsikker i positiv forstand. Du har et uttrykk du holder hele tiden. Det har blitt mye bedre, og jeg elsker dere.

Poeng: 8+8+10+9=35

Tore Andre og Nadya danser engelsk vals til melodien «Sunrise Sunset».

Trine: Nå danset du. Før var du tilstede. Nå var du tilstede og du danset. Du forstår å bevege deg til musikken. Fra den ene foten til den andre. Jeg forstår at dere sliter litt med høydeforskjellen. Det var fint å se at dere danset engelsk wals i dag.

Tor: Du har en god feeling, og jeg tror Nadya synes det er gøy å danse med deg. Men det er jo ikke vakkert ennå. Kanskje du skal ta en titt i speilene når du danser. Men du er mer åpen i overkroppen.

Alexandra: Jeg synes jeg skulle sett litt mer forbedring fra første dans. Jeg er litt skuffet.

Christer:Dette følt veldig. Du hadde et fint smil, og det er verd noen poeng ekstra. Før hadde du polkastilling, men nå gikk ikke konsnentrasjonen ut over uttrykket ditt.

Poeng: 8+7+7+8+=30

Mikkel og Therese danser cha-cha-cha til melodien «Hey Senorita».

Christer: Jeg opplevde at Therese førte deg mer enn du henne. Det ble litt mye nerver her. Jeg savnet din selvsikkerhet. Men han er jo fortsatt den samiske showmaskinen.

Tor: Når Mikkel er god, så er han god. Det var mye ut på tur i denne Cha-cha-chaen. Og du gjør ikke helt det vi ønsker. Det var ikke helt fremgang for meg.

Alexandra: Du hadde god rytme.

Trine: Det er alltid hyggelig å se deg danse, for selv om du får kjeft av oss, så har du det gøy på gulvet. Så takk skal du ha.

Poeng: 8+7+8+8=31