Frustrert par i sengen
Frustrert par i sengen

Fem DVDer på topp akkurat nå

Usikker på hvilken film du skal leie?

Er du en av de som bruker timesvis på å bestemme deg for hvilken dvd du skal leie når du er på videosjappa? Her kommer fem tips for å gjøre videoleien litt lettere for deg.

Indiana Jones og Krystallskallens rike (Eventyr/Action)

Steven Spielberg og George Lucas gir deg den største eventyreren gjennom tidene og tar deg med på ”en heseblesende reise med uavbrutt spenning” spekket med ”spektakulære og overveldende øyeblikk”. Dette er tidenes Indiana Jones film

The Happening (Thriller)

Mark Wahlberg spiller hovedrollen i den kjempe spennende thrilleren som Elliot Moore, en vanlig mann som vil redde familien fra en nifs, usynlig morder. Når Elliot oppdager hva som egentlig foregår, blir det tydelig at ingen mennesker og ingen steder er trygge.

Sex og Singeliv (Komedie)

Dette er en filmatisering av serien «Sex og Singeliv», om vennegjengen i New York og alle de absurde tingene som skjer med dem. Dette er en fantastisk bra film, du får akkurat det du forventer + litt til.

21 (Drama)

21 er en film som handler om en gjeng studenter og en lærer som svindler kasinoene i «Las Vegas» i det kjente kort spillet «21», også kalt «Black Jack». Det er en film hvor du sitter spent og følger med hele filmen. En klassiker på en lørdagskveld.

The Incredible Hulk (Action)

«The Incredible Hulk» er nummer 2 i rekken av «Hulk» filmene. Den starter der den forrige slutter. Så det kan lønne seg og se den forrige «Hulk» filmen først. Dette er en ren underholdnings film med masse kule effekter, litt tynn «story» så hvis det er en dyp film du er ute etter er ikke dette filmen for deg. Men er du kun ute etter en film med masse action er dette filmen for deg.