ADRIANAHEAD
ADRIANAHEAD

De ti beste puppene

Her er tidenes beste pupper.

10. Carmen Electra

– En legendarisk jente som henger på veggen på mange gutters rom. Har hatt noen løpescener fra en annen verden i «Baywatch» i 1997 med ultra-slowmotion bouncing boobs i vignetten. Dette liker vi! Carmen gikk dessverre til silicone valley, noe som gjør henne til den eneste med silikon på denne listen. Vi er ikke fan av silikon, men Carmen er en av de få som kler det.

CARMENFINAL
CARMENFINAL

9. Megan Fox

– Den nye Angelina Jolie sies det. Hvor HOT var ikke denne jenta i «Transformers»? Med all-natural-pupper som ikke er for store. Hun beviser det at man ikke må ha store pupper for å ha fine pupper. Med fantastiske pics i FHM (google it!) og poseringer fra en annen dimensjon, er jeg absolutt sjalu på Brian (typen) som får analysere hennes frontparti på nært hold.

MEGANFINAL
MEGANFINAL

8. Beyoncé

– En amerikansk R&B-sanger/låtskriver, opptaksprodusent, musikkvideoregissør, skuespillerinne, danser, og motedesigner som har fantastiske bryster. Må jeg si mer?

BEYONCEFINAL
BEYONCEFINAL

7. Jennifer Aniston

– Fra Rachel Green i «Friends» til nakenscener i «The Break Up». Fra Brad Pitt til Vince Vaughn. Fra nydelige bryster til nydelige bryster. Jennifer's STILL GOT IT! Denne New York-jenta med masse cash-flow (1 mill. dollar per «Friends»-episode back in the days) holder seg godt og har limited edition-pupper som ingen andre har. Hun er jo tross alt 39 år og fortsatt hot tits. BRAVO!

JENIFFERFINAL
JENIFFERFINAL

6. Salma Hayek

– Ohhhh, Mrs. Hayek! Du husker henne fra filmer som «Desperado», «Once Upon A Time In Mexico», «Bandidas», «The Mask Of Zorro» og «From Dusk Til Dawn» for å nevne noen. Denne meksikansk-amerikanske skuespillerinnen, som fortsatt holder det ekte i en alder av 41, har et par fantastiske kvinne bryster. Natural, freshe og eksotiske som får kongen til å snu seg.

SALMAFINAL
SALMAFINAL

5. Rihanna

– Alle gutter vil vel komme under hennes «umbrella». Med en hardcore sexy look som møter en touch av eksotisk, med sorte klær og stooore utringninger, har hun helt klart fortjent en velfortjent femteplass!

RIHANNAFINAL
RIHANNAFINAL

4. Scarlett Johansson

– «Sexiest Celebrity Of The Year» av Playboy i 2007 – Det er alt man behøver å si om denne jenta og når det kommer til hennes fremre deler: Fine pupper (kort og godt)!

SCARLETTFINAL
SCARLETTFINAL

3. Jessica Simpson

– Fantastisk dum med fantastiske pupper! Hun sa en gang: «At school, my boobs were bigger than all my friends' and I was afraid to show them. Now, I feel they make my outfits look better. They're like an accessory», de er i så fall en VELDIG FIN accessory!

Mange gutter har sikkert sett musikkvideoen hennes flere ganger der hun vasker en bil med puppene og masse skum, det er øyeblikk som de vi liker! Men selv om hun har fine fremre deler kommer man fortsatt ikke unne utsagn som denne: «Is this chicken, what I have, or is this fish? I know it's tuna, but it says 'Chicken of the Sea.'»

JESSICAFINAL2
JESSICAFINAL2

2. Jessica Alba

– Du får faktisk ikke lov å si at denne jenta ikke er NYDELIG. Hun har en fantastisk flow som får godzilla til å gå i bakken. 26-åringen har noen herlige sexy scener i «Sin City», og hvor sjalu er ikke jeg når jeg ser hvem Mr. Fantastic får koze med i «Fantastic 4».

Hun har kanskje ikke verdens største kvinnebryster, men det går helt fint, for ofte er det ikke størrelsen som teller. I mai 2007, etter åtte millioner stemmer, ble Jessica kåret verdens mest sexy kvinne av FHM, kanskje ikke så rart med så smuuuuude og gyldenbrune bryster. Jessica Alba har vært på forsiden av Playboy, men gjør ikke naken-scener eller bilder; «I don't do nudity. I just don't. Maybe that makes me a bad actress.» - Synd for oss!

JESSICALABFINAL
JESSICALABFINAL

1. Adriana Lima

– Adriana «legendariske» Lima, en brasiliansk supermodel mest kjent fra utrolig sexy poseringer for Victoria's Secret og Maybelline som har pupper med prima kvalitet. Hun har ofte fått tittelen verdens mest sexy kvinne av diverse media, noe som kanskje ikke er så rart? Selv om hun ser POW POW ut på bilder og i Victoria's Secret-katalogen, betyr ikke det at hun er noe gutte-gal-party-girl. Hun er faktisk jomfru og vil ikke ha sex før ekteskapet. Jomfru eller ikke, denne jenta har noen legendariske fanstastiske kvinnebryster som passer henne perfekt. Ikke for store, ikke for små, naturlige og superhotte.

ADRIANAFINAL
ADRIANAFINAL

Noen som mangler på listen? Kommenter under!