POPULÆR: Linn Skåber gjør stor suksess med «Nytt på nytt»
POPULÆR: Linn Skåber gjør stor suksess med «Nytt på nytt»

Får brev fra ukjente menn

Linn Skåber har gjort grundig research på norske menn.

Førstkommende torsdag har showet «Vi menn» premiere på Oslo Nye, Centralteatret i Oslo. Tekstforfatterne Linn Skåber og Shabana Rehman har snakket med norske menn om damer, sex og fortball. Selv får Linn ofte oppmerksomhet fra ukjente menn.

FLOTT: Linn Skåber på utdelingen av «Komiprisen»
FLOTT: Linn Skåber på utdelingen av «Komiprisen»

Større pupper

- Det jeg har likt best er; «Å jeg kjente deg ikke igjen fra TV, du har jo mye større pupper», spøker Linn.

- Menn er veldig flinke til å si hyggelige ting til meg, og de som sier fæle ting sier det som oftest ikke, de skriver lange brev til Nytt på Nytt -redaksjonen.

- Leser du de brevene?

- Å ja, jeg leser dem. Jeg tar det ikke inn over meg, men jeg sparer dem til kjedelige eldre dager, så en dag skal jeg ta dem fram og le av det, sier Linn.

Kjendismenn

Seks mannlige skuespillere i ulike stadier i livet fremstiller Skåber og Rehmanns menn: Anders Hatlo, Johannes Joner, Dennis Storhøi, Assad Siddique, Jon Bleiklie Devik og Jan Martin Johnsen. Johannes Joner deler regioppgaven med teatersjef Svein Sturla Hungnes. Forestillingen har premiere på torsdag, men da er Linn Skåber opptatt med innspillingen av nok et Nytt på Nytt - program.

- Det som er så kjipt er jo at jeg ikke får sett premieren, for da er jeg på Nytt på Nytt. Men jeg skal ta en taxi ned så fort jeg kan.

- Kanskje du kan be om en vikar?

- Ja kanskje det? Kanskje Anne Kat. kan være vikar, sier hun

Håper sønnen blir som Trond Viggo

Linn Skåber er mor til sønnen Niels, og vet hvilken mann hun håper sønnen vokser opp til å bli lik.

- Jeg håper han blir et menneske som har muligheten til å se verden fra veldig mange sider og aldri blir bastant og står fullt og fast på sine egne meninger, men er i utvikling hele tiden. Og jeg må gi et kompliment til en mann som jeg kjenner godt og som jeg kjenner kom fram i hodet mitt nå. Og det er Trond Viggo, jeg håper han blir litt som Trond Viggo.

- Er det en mann du ikke vil han skal bli som?

- Hehe ja det er det, kan jeg si det da? Jo for å si det med Shabanas ord, jeg håper han blir en mann som tåler å bli løftet, ler Linn Skåber.

Flere kjendisnyheter finner du på: «God kveld Norge» sine nettsider