POPULÆR: Helge Hammelow Berg ledet 450 programmer av «Reisesjekken» på TVNorge
POPULÆR: Helge Hammelow Berg ledet 450 programmer av «Reisesjekken» på TVNorge

Frykter alvorlig sykdom

Helge Hammelow-Berg får tett oppfølging av spesialist.

- Det ble oppdaget en kul. Og det er selvfølgelig veldig kjipt, jeg har veldig angst på det; er den godartet, er den feil, må jeg operere eller sånne ting, tenker jeg jo mye på, sier Helge Hammelow Berg til «God kveld Norge».

OMSTRIDT: Helge Hammelow-Berg skapte store overskrifter da han var programleder i TVNorge
OMSTRIDT: Helge Hammelow-Berg skapte store overskrifter da han var programleder i TVNorge

Rykter om sykdom

Helge Hammelow-Berg har holdt seg mer eller mindre borte fra rampelyset den siste tiden. Likevel har det strømmet inn med tips om at den populære programlederen skal ha blitt rammet av en alvorlig sykdom.

Helge har til nå valgt å ikke snakke om sykdomen, men i et intervju med «God kveld Norge» som sendes forteller han at han får tett oppfølging av en spesialist.

Får hjelp

- Jeg har lagt den saken der i hendene på en veldig god venn av meg som er spesialist. Og han sier at «nå skal vi ta noen prøver, og nå skal vi holde deg under oppsikt, og så skal vi vurdere hva vi skal gjøre. Vi skal følge deg opp konstant, og du er i trygge hender». Og da gidder ikke jeg å tro noe annet, sier Helge Hammelow-Berg til «God kveld Norge».

Stor suksess

Helge Hammelow-Berg hadde stor suksess med «Reisesjekken» på TVNorge på 90-tallet og har siden programmet sluttet medvirket i en lang rekke TV-programmer.

- Jeg minnes tiden i TVNorge som noe veldig morsomt og det var jo litt spesielt. Hallvard Flatland var den beste sjefen jeg noengang har hatt, sier Hammelow-Berg.

Se God kveld Norge på TV 2 kl. 22.15 lørdag.