truls senkveld
truls senkveld

Se fyllestuntet her

«Senkveld»-reporter Truls Svendsen drakk seg full på jobb.

«Senkveld»-reporter Truls Svendsen hadde en original vri da han skulle dekke James Bond-premieren på Colosseum kino i Oslo sist fredag.

Mens kjendisene strømmet til den eksklusive visningen, sto Truls på sidelinjen og serverte alkoholholdige James Bond-drinker til gjestene. Og for hver kjendis som tok imot en gratisdrink, holdt Truls dem med selskap og drakk med.

Der skar det seg.

Ravet rundt stupfull

Utover kvelden gikk Truls fra å være brisen til stupfull. Han knuste glass, snublet over bord, fikk flere latterkramper, og brakk seg gjentatte ganger.

Det endte med at stuntreporteren krabbet rundt på asfalten utenfor kinosalen, tydelig påvirket av de mange og sterke Martini-drinkene han hadde kastet innabords i rekordtempo.

Havnet på VGs førsteside

Utenfor Colosseum kino sto et samlet pressekorps og var vitne til hendelsen. Det var derfor uunngåelig at stuntet fikk bred mediedekning dagen derpå, deriblant på VGs førsteside. Hovedpersonen selv tar imidlertid alt oppstyret med knusende ro.

- Jeg hadde en veldig hyggelig kveld, jeg. Med et par James Bond-drinker for mye, viste det seg. Men jeg ble forbauset da jeg våknet til medieoppslagene dagen derpå, for jeg er jo ikke helt vant til å være på hele forsiden av VG etter en kveld på byen, sier Truls Svendsen til VG Nett.

- Et veldig morsomt innslag

Organisasjoner for avholdsmennesker har bedt TV 2 om å stoppe innslaget, men nå er det bekreftet at «Senkveld» sender det kontroveriselle innslaget i sin helhet i kveld.

- Innslaget har vært til grundig vurdering – både i redaksjonen i produksjonsselskapet Monster og av de programansvarlige i TV 2 – og man har konkludert med at det befinner seg innenfor grensen av hva som kan sendes. Vi tror dessuten seerne vil synes det er et veldig morsomt innslag, sier TV 2s presseansvarlig for «Senkveld», Bjarne Laastad.

Les mer: Pinlige kjendismøter

Det har vært spekulert i om opptrinnet var planlagt og bare skuespill.

- Jeg tror Truls opplevde dette som ekte nok. Han møter i «Senkveld»-studio i kveld, og Thomas og Harald kommer nok til å avkreve full forklaring, sier Laastad.

Er det riktig av TV 2 å sende innslaget? Si din mening nederst i saken!

Les alt om «Senkveld» her!