GREYS ANATOMY ses 4 (Foto: BOB D'AMICO)
GREYS ANATOMY ses 4 (Foto: BOB D'AMICO)

Oppsummering av «Grey's Antomy»

Oppdatering av intrigene, prøvelsene og triumfene til de unge, håpefulle legene ved Seattle Grace Hospital og de to første sesongene av «Grey's Anatomy».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Grey's Anatomy» er historien om en gruppe ferske leger på Grace Hospital i Seattle. Meredith, Cristina, Izzie, George og Alex kjemper med jobben, hverandre og seg selv i ett av de mest konkurransepregede turnusprogrammene i landet. Til tross for den tidvis fiendtlige atmosfæren og stresset på sykehuset, har de blitt gode venner. Kjærlighetstrekanter, intriger og tragedier har det også blitt.

Bartenderen Joe er en trofast venn for legene ved Seattle Grace Hospital når de skal slappe av på sitt lokale stamsted etter en hard dag på sykehuset. Derfor vet Joe det meste om legenes privatliv, arbeidsliv og kjærlighetsliv. I denne spesialepisoden gir Joe oss en innføring i intrigene fra forrige sesong.

Vi får se høydepunkt fra dramatikken på sykehuset så langt, som også blir viktige i den nye sesongen. Dette er sjansen til å bli fullt oppdatert, dersom du gikk du glipp av noen episoder eller rett og slett trenger en oppfriskning før sesongstart.

I tillegg blir den et forlenget versjon av The Fray's musikkvideo for hitlåten «How to Save a Life».

Se «Grey's Anatomy: Complications Of The Heart» på TV 2 Zebra lørdag kl. 22.50.

Se også:

«Vil du bli millionær?» på TV 2 lørdag kl. 20.00.

«Kvitt eller dobbelt» på NRK1 lørdag kl. 19.55.

«De overlevende fra Andes» på NRK2 lørdag kl. 21.45.

«Demolition Man» på Viasat4 lørdag kl. 21.35.