janthomas_680 (Foto: TV 2)
janthomas_680 (Foto: TV 2)

Jan Thomas koste seg i pølseboden

Sminkestjernen stappet seg med pølser i anledning cupfinalen.

Hvem skulle trodd at Jan Thomas foretrekker wienerpølser i cupfinalehelga? Under fredagens God morgen Norge ble han imidlertid avslørt da han snek seg inn i pølseboden bak Signe og Finn for å prøvesmake.

Se video øverst

Ikke hverdagskost

Sminkeartisten var i studio for å gjøre to bilmekanikere klare for julebordssesongen, men klarte altså ikke å holde fingrene fra pølsefatet.

- Du, det er ikke hverdagskost for meg dette her, sa Jan Thomas før han ble avbrutt av Finn Schøll.

- Jo jo, jeg ser jo deg i pølseboden hver gang jeg kommer hit jeg, sa Blomster-Finn med en bukett roser i hendene.

Cupfinalepølser

Anledningen før pølseboden i studio var selvfølgelig cupfinalehelga. Og til å koke pølsene var det hentet inn ekspertise fra høyeste hold.

Olaug Brekke Jensen og Oddny Kvaksrud er to ildsjeler fra henholdsvis Vålerenga og Stabæk som har flere tusen wienerpølser på samvittigheten.

Se damene i pølseboden her:

272323

Olaug er kioskansvarlig på Valle hele året, og har vært en ivrig støttespiller for flere årganger i Vålerenga. Oddny har alltid vært Stabæk-supporter (i hvert fall siden opprykket i 1995), og serverer maten i sponsorteltet til Stabæk.

De to damene ser fram til årets store finale på fotballbanen når Vålerenga møter Stabæk på søndag. Det gjør også noen av våre seere som vant billetter til cupfinalen under fredagens sending.