Appelgate, Hefner, Hudson
Appelgate, Hefner, Hudson

Playboy-bryllup, fotfetisj og overdreven banning

Her er helgens kjendissladder.

Hugh Hefner har sagt ja til å følge eks-kjæresten Kendra Wilkinson til alters når hun gifter seg med den amerikanske fotballstjernen Hank Baskett i juni.

Gifter seg i Playboy Mansion

Playboy-sjefen, som i forrige måned avslørte at han hadde gått fra både Kendra og «førstekjæresten» Holly Madison, er så glad på eksens vegne, at han stiller Playboy Mansion til parets disposisjon når de skal gifte seg.

- Kendra Wilkinson har truffet en mann hun ønsker å tilbringe resten av livet med. Hank Baskett gikk ned på kne forrige uke og Kendra svarte ja. Jeg har gitt henne min velsignelse og mitt ord på at jeg følger henne til alters når bryllupet står i juni, sier Hugh Hefner.

SÆR FANS: Anne Hathaway får brev fra beundrere som ønsker å se hennes bare føtter.
SÆR FANS: Anne Hathaway får brev fra beundrere som ønsker å se hennes bare føtter.Får nye bryster

Christina Applegate, fra serien «Samantha Who?» på TV 2, fjernet begge brystene i juli i år da hun fikk diagnosen brystkreft. Nå bekrefter skuespilleren at hun skal gjennomgå en ny operasjon på sin 37-årsdag, denne gangen for å lage nye bryster.

- Det er litt av en prosess jeg skal igjennom fremover. Det er vanskelig og det er kjipt, men jeg er ikke et offer.

På jakt etter flere kjendissaker? Sjekk «God Kveld Norges» nettsider her.

Banner som en bryggesjauer

Hollywood-yndling Kate Hudson forteller Bang Showbiz at hun banner som en bryggesjauer. Det er faktisk vanskelig for henne å føre en vanlig samtale uten å krydre den med kraftfulle gloser. Hudson forteller at hun ble henrykt da hun leste manuskriptet for hennes nye film, «My Best Friend's Girl», rett og slett fordi den reflekterte hennes vanlige språk.

- Jeg banner mye i den filmen. Men jeg liker det veldig godt, det var gøy å få banne igjennom hele filmen. I det virkelige liv holder jeg ikke en samtale uten banning – med mindre jeg har et manus foran meg, spøker stjernen.

Will-Smith
Will-Smith

Fotfetisj

Anne Hathaway fra filmer som «The Devil Wears Prada» og «Walk The Line» forteller at hun får brev fra fans som spør etter bilder av hennes bare føtter.

- Det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger fra folk som har sett filmene mine, men jeg har fått noen brev jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg har fått flere brev hvor avsender har bedt om bilder av føttene mine. Det er jo bare sært!

Les også: Saksøker Jan Thomas
Les også: Zac mangler baller

Barack Obama og Will Smith

Amerika har ikke bare valgt ny president den siste uken, de har også stemt på sine favoritter blant stjernene. Da avstemningen ble avsluttet hadde leserne av Parade Magazine og Entertainment Tonight-seerne stemt frem Will Smith til førsteplassen.

Stjernen – som nylig fylt 40 år – danket ut filmyndlinger som Tom Hanks, Johnny Depp, Reese Witherspoon og Julia Roberts.

Her ser du hele «America’s Favourite Stars»-listen:

1. Will Smith

2. Tom Hanks

3. Reese Witherspoon

4. George Clooney

5. Meryl Streep

6. Brad Pitt

7. Julia Roberts

8. Johnny Depp

9. Jennifer Aniston

10. Patrick Dempsey

Kilde: Bransjenettstedet Bang Showbiz.