guro huseby sumo
guro huseby sumo

Jakten-Guro på kjendistoppen

Guro Huseby fra «Jakten på kjærligheten» er en av de mest populære kjendisene for øyeblikket.

Bøndene i «Jakten på kjærligheten» opplever stor oppmerksomhet for tiden. Ola Sylte har vært inne på nettstedet Sol.nos kjendis-hitliste noen uker allerede, men nå har også de kvinnelige bøndene kommet med i det gode selskap.

Sjekk hele lista på Sol.no

Som nykommer har den blide bondejenta Guro Huseby kommet rett inn på tredjeplass over de mest populære kvinnelige kjendisene, og passerer dermed blant annet «Skal vi danse»-jentene Lene Alexandra Øien, Jenny Skavlan og Therese Cleve. Sistnevnte er for øvrig også nykommer på liste på en sjetteplass.

Kremtopp-listen har blitt en populær indikasjon på hvilke kjendiser som er i vinden for tiden.

Les også: TV 2-gutter på kjendistoppen

- For å komme med på listen bør personen ha vært aktuell i media den siste uken. Personen må også være norsk, forklarer Øyvind Bakke hos Sol.no.

Tone og Sandra kniver om tittel

Noen kjendiser har vært lengre på listen enn andre.

Tone-damli-aaberge
Tone-damli-aaberge
Og det er to personer som kniver om tittelen om å ha vært lengst inne på Kremtoppen. Det er Sandra Lyng Haugen og Tone Damli Aaberge. Tone Damli Aaberge har denne uken karret seg helt til topps igjen på listen.

- Begge ble svært populære umiddelbart etter at de viste seg på skjermen for første gang, og de har begge vært svært aktuelle i tiden etter «Idol», forklarer Bakke.

Ser ikke etter utseende

- Hva tror du folk ser etter når de stemmer på Kremtoppen?

- Ikke utseende i alle fall. Tror de ser etter folk de liker, setter pris på eller vil gi litt heder og ære. Noen har sine faste favoritter, men av og til hender det at stemmen går til en som virkelig fortjener det – som for eksempel Bjørn Hansen – eller en ny favoritt, som Ola fra «Jakten på kjærligheten», sier Bakke.

NRKs utenriksjournalist Bjørn Hansen topper nemlig denne ukens «Kremtoppen». Dette har nok mye å gjøre med at han slutter etter 51 år i bransjen.

Bjørn Hansen
Bjørn Hansen

Les også: Jakten-Ola ble ukens kremtopp

- Hvem er det som stemmer på listene?

- Umulig å si. Kremtoppen når ut til så mange, og jeg tror folk i alle aldre stikker innom og gir sin stemme. Alle har en favoritt på Kremtoppen! sier Øyvind Bakke.

Sjekk hele lista på Sol.no