Lene Alexandra
Lene Alexandra

Tren mage som Lene Alexandra

Se Lene Alexandras hemmelige treningstips. SE VIDEO!

Lene Alexandra Øien har fått mange beundrende blikk for sin trente kropp under «Skal vi danse». Selv er hun mest opptatt av å leve sunt og ha en kropp som fungerer godt.

Da er det ikke så dumt at hun elsker å trene.

Se Lene trene mage i videoen øverst i saken.

- Trening er noe av det viktigste i livet mitt. Trening hjelper mot alt. Har man en dårlig dag får man ut litt aggresjon, og hvis man er i godt humør er det deilig å løpe og svette litt. Trening er noe av det beste man kan gjøre for å føle seg bra, sier Lene Alexandra entusiastisk.

Møt alle «Skal vi danse»-kjendisene på nett.

Blir mer fit

Både Tor Endresen og Mikkel Gaup har tidligere fortalt at de har mistet mange kilo i løpet av TV-konkurransen. Kostymeansvarlig i «Skal vi danse», Hanne Cath. Lei, fortalte i et intervju med tv2underholdning at de merker hvordan kjendisene blir både strammere og mer muskuløse i kroppen.

(Saken fortsetter under bildet)

Lene-og-Tom-Erik
Lene-og-Tom-Erik

Les mer: Tor gikk ned åtte kilo

Les mer: Se Gaute løfte vekter

Les mer: Mikkel får straffetrening

Bruker ball og strikk

- Før jeg ble med i «Skal vi danse» pleide jeg å trene i treningsstudio. Da trente jeg vekter tre ganger i uka og kondisjon ved siden av. Det ble cirka hver dag. Men nå som jeg danser fire til seks timer hver dag så har jeg meldt meg ut, jeg har rett og slett ikke tid, sier Lene Alexandra.

Nå bruker hun ball og strikk.

- Strikken bruker jeg til å trene biceps og triceps og skuldre. Er du ute å reiser kan du ha den med. Dermed har du ingen unnskyldning til å trene. Ballen bruker jeg til å trene mage og på baksiden av lårene. Det er ekstra motiverende å trene med ball. Jeg gjør mageøvelser foran TV-en i stua. Det er behagelig og bra tidsfordriv. Hvis man er litt rastløs er det bare å slenge seg ned på ballen å ta noen sit-ups.

Les alt om «Skal vi danse» her!