Starter nytt søk etter Dung

Politiet i Bergen har gjenopptatt søket etter den savnede Dung Tran Larsen etter at et nytt vitne meldte seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen (NTB): Et nytt vitne har ført til at politiet i Bergen har startet nye søk etter den savnede Dung Tran Larsen. Politiet ønsker også å foreta nye avhør av de siktede.

Vitne ringte
Et vitne som ringte politiet i forrige uke, mener han kan ha sett en av de drapssiktede i Dung-saken i Øygarden nordvest for Bergen. Onsdag ble det foretatt nye hundesøk, skriver Bergens Tidende.

– Tipset var såpass interessant at vi valgte å avhøre ham som vitne. Observasjonene og beskrivelsene av mannen han har sett, er veldig karakteristiske. Vi har vår teori på hvem av de siktede det eventuelt kan være. Observasjonen er også gjort innenfor et relevant og interessant tidsrom, sier Tore Salvesen, politiinspektør ved Laksevåg politistasjon.

Søkte med hund
Søkene med hund foregikk ved badeplassen Ormhilleren i Øygarden kommune. Det er ikke første gang politiet søker etter Dung i området rundt Rongesundet i Øygarden. Store deler av havbunnen ved broen er tidligere finkjemmet med undervannskamera og dykkere.

Politiet vil nå be om nye avhør av de siktede i Dung-saken.

Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli i fjor, men politiet mener hun kan ha forsvunnet allerede 23. juni. Kvinnens ektemann og svigermor er siktet for drap, subsidiært frihetsberøvelse. (©NTB)