suport1 (Foto: TV 2)
suport1 (Foto: TV 2)

Cupfinalefeber!

Denne helgen er det cupfinalefeber. Vi delte ut billetter på direkten!

Lørdag spiller Røa mot Team Strømmen i kvinnenes cupfinale og på søndag er det duket for storoppgjøret Vålerenga-Stabæk.

Fredag var det stort cupfinale-vorspiel i God morgen Norge med pølsefest og morsomme gjester. Vi fikk besøk av Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen, Vålerenga-fan Torhild Strand, fotballspiller på Røa, Guro Knutsen (årets spiller) og Hege Riise, trener for Team Strømmen.

Vant billetter

Vi delte også ut cupfinalebilletter på direkten og de heldige vinnerne er

- SVERRE TARUD fra Oslo

- ANNE GABRIELSEN fra Rolvsøy i Østfold

- ANDREAS DUUS fra HOSLE i Bærum

- MARIANNE CHRISTOFFERSEN fra Tårnåsen i Akershus

Kvinnenes cupfinale er allerede gratis for alle som ønsker å komme!

suport3 (Foto: TV 2)
suport3 (Foto: TV 2)

The double?

Stabæk kan bli det første norske laget som vinner både cup og serie siden Rosenborg gjorde det samme i 2003. I 1998 vant Stabæk cupfinalen for første gang da Rosenborg ble beseiret 3-1 etter ekstraomganger.

Stabæk vant Tippeligaen i år og klubbens første seriegull ved å slå Vålerenga 6-2 på hjemmebane i nest siste serierunde. Dette var klubbens siste kamp på Nadderud stadion. Neste sesong spiller klubben på den nye Fornebu Arena.

Vålerenga

suport2 (Foto: TV 2)
suport2 (Foto: TV 2)

Vålerenga vant cupfinalen i 1980, 1997 og i 2002 mot henholdsvis Lillestrøm, Strømsgodset og Odd Grenland. I Tippeligaen i år ble det bare 10.plass i Tippeligaen.

Kvinnenes cupfinale på lørdag

roa (Foto: Scanpix/Håkon Mosvold Larsen )
roa (Foto: Scanpix/Håkon Mosvold Larsen )

Røa er på god vei mot «The double» denne sesongen slik som Stabæk. De vant serien med klar margin i år, Team Strømmen tok sølv i serien. Røa har vunnet cupen to ganger tidligere i 2004 og 2006, mens Team Strømmen vant i 1992, den gang mot Setskog-Høland.