Tom Henning Ovrebo  (Foto: URS FLUEELER/EPA)
Tom Henning Ovrebo (Foto: URS FLUEELER/EPA)

- Herregud, hvor henter de dommerne fra?

Sir Alex lar sin vrede gå ut over Tom Henning Øvrebø, men skotten forklarer ikke hvorfor.

Manchester United klarte bare 1-1 mot Celtic i Glasgow onsdag, noe som var en aldri så liten skrell for de røde.

Sir Alex Ferguson tar lar likevel ikke sin berømte vrede ut på spillerne sine. Det er kanskje ikke sa rart og Celtic-manager Gordon Strachan beskriver det best: Jeg er en stor John Wayne fan og i andre omgang føltes det til tider som om jeg så «The Alamo» når de kom mot oss

- Jeg er en stor John Wayne fan og i andre omgang føltes det til tider som om jeg så «The Alamo» når de kom mot oss, sier Strachan til The Sun.

I «The Alamo» kjemper 156 menn mot en hær på 7000...

Men noen må jo kjenne Fergusons vrede og denne gangen er det dommer Tom Henning Øvrebø som får på pukkelen av United-manageren.

- Herregud, jeg vet ikke hvor de henter dommere fra nå for tiden, sier Ferguson til The Guardian uten å utdype hvorfor han er så misfornøyd.

HVOR HENTER DE HAN FRA? Sir Alex Ferguson var ikke helt fornøyd med Tom Henning Øvrebøs innsats i kampen mot Celtic.  (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
HVOR HENTER DE HAN FRA? Sir Alex Ferguson var ikke helt fornøyd med Tom Henning Øvrebøs innsats i kampen mot Celtic. (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

The Telegraph mener i motsetning til Ferguson at Øvrebø gjorde en god jobb i kampen, sliter med nasjonaliteten til den norske toppdommeren.

«Tom Henning Øvrebø, den rutinerte svenske dommeren, så det som skjedde men var fornuftig nok til å bare be begge spillerne roe seg ned» skriver avisen om situasjonen hvor Scott Brown og Carlos Tévez rettet små spark mot hverandre rett før pause.