mazda6 vil du bli millionær
mazda6 vil du bli millionær

Siste sjanse til å vinne bil

Det er fortsatt ikke for sent å bli med i trekningen av en Mazda6 i «Vil du bli millionærs» nettspill.

Alle som spiller «Vil du bli millionær» på nett blir med i trekningen av en Mazda6. Om en drøy uke kåres vinneren, dermed er det ennå ikke for sent å sikre seg en vinnersjanse.

Spill «Vil du bli millionær» på nett

Når du spiller nettspillet får du lodd etter hvor bra du gjør det. Et av loddene du får kan være det som sikrer deg bilen. Selv om du bare spiller én gang får du lodd, men jo oftere du spiller - og jo bedre resultat du får - jo større er sjansene dine for å vinne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mazda6 vil du bli millionær
Mazda6 vil du bli millionær

I sesongens siste episode av «Vil du bli millionær» vil programleder Sarah Natasha Melbye offentligjøre vinneren av bilen på direkten.

Vinneren offentliggjøres lørdag 15. november!

Din poengsum blir regnet ut etter hvor fort, og hvor mye riktig du svarer på spørsmålene.

De enkelte spørsmålene er vektet forskjellig i forhold til spørsmål 1 til 15. Dersom du bruker lang tid på alle spørsmålene får du en lav poengsum.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

mazda6 vil du bli millionær
mazda6 vil du bli millionær

Resultatene er delt opp slik

Bronse gir 1 lodd

Sølv gir 2 lodd

Gull gir 3 lodd

Platina gir 4 lodd

Alle kan vinne

Hver lørdag trekker vi også ut ti helt tilfeldige deltakere som spiller direktespillet hjemme. Disse får tusen kroner hver.

Er du en ivrig spiller av ukespillet - som er tilgjengelig hele tiden, kan du også vinne ukespremien som er 5000 kroner.

Merk: Det er bare mulig å vinne ukespremien en gang i måneden. (Dvs at det må gå en måned mellom hver gang du kan motta premie. Dersom det er samme ukesvinner i løpet av hele uken, - og deltakeren allerede har mottat premie tidligere, trekker vi blant deltakerne nedover på listen.)

Spill «Vil du bli millionær» her!