morten Eriksen bonderomantikk
morten Eriksen bonderomantikk

- Han er en smisker

Frier Morten Eriksen avslører at han blir provosert av frier-kollega Håvard Hansen.

Morten Eriksen er en av tre friere på gården til Ragnhild, og selv om det er bondejenta han prøver å ha fokus på, er det noe annet som tar mye oppmerksomhet.

- Det er sikkert ikke meningen at vi skal bli bestekompiser vi guttene heller, men nå har det seg sånn da at det er et menneske som er igjen her nå som irriterer hodet av meg med den holdningen der og den væremåten, sier han til Ragnhild.

Stridens kjerne

Håvard på sin side virker uaffisert av den sure stemningen, mens Morten er i ferd med å eksplodere. Det hele startet da Håvard sa han ville ha vann til maten, mens Morten ønsket øl.

- Jeg holdt på å dette om når jeg fikk det svaret. Du er ikke på noen treningsleir. Heller ikke noen kirke, så jeg forstår ikke problemet. Jeg begynner å bli så irritert nå atte jeg vet ikke noe lenger, sa Morten da han var blitt alene.

Les også: Konflikt på gården

Les også: - Dette er helt sykt

Vil ikke være klovn

Morten snakker ut med Ragnhild, og forteller om hvor frustrert han er. Han har også reflektert en del rundt sine følelser for henne.

- Jeg skal ikke være her fordi det er artig å ha meg her. Det er ikke sånn det er. Det er ikke derfor jeg er her, for å være klovn og en humorist til enhver tid, sier han.

Ragnhild kan betrygge ham med at det er humoren hans hun er fascinert av.

Les også: Vil imponere

Les også: - Jeg kjenner ikke dama ennå

Hva som skjer i kveldens episode, kan du se en smakebit av her:

272637

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)