Silje Stensland og Tom Nordlie
Silje Stensland og Tom Nordlie

- Har driti meg ut før

Det sa en uredd Tom Nordlie i forkant av lørdagens «Vil du bli millionær» hvor han og Jakten-Silje var hjelpere.

Med en fotballtrener og en bonde og eiendomsmegler som hjelpere for lørdagens deltakere i «Vil du bli millionær», lå det an til gode svar på et bredt fagfelt, om deltakerne skulle ha behov for hjelp. Men hjelperne selv var før sending raskt ute med å fortelle om sine begrensninger.

- Jeg vil helst få tema rundt sport, men det er jo vanskelig å si på forhånd. Bare det er normale spørsmål, og ikke sånne sære emner, sa Tom Nordlie i forkant av sendingen.

- Så du kan ALT om fotball?

- Nei, jeg har mer greie på gammel enn ny tid, sier han.

Flere begrensninger

Han ville heller ikke ha spørsmål innen utenlandsk historie og utenrikspolitikk, og kona la til at han heller ikke burde få spørsmål om flora og fauna.

- Egentlig er det ganske mye jeg ikke vil få spørsmål om, når jeg tenker meg om, sier Tom og ler godt.

Silje Stensland, bonde i «Jakten på kjærligheten», hadde også klart for seg hva hun helst ikke ville få spørsmål om.

- Jeg er ikke så god på elver og geografi. Hovedsteder og årstall er jeg heller ikke god på, sa hun til tv2underholdning.no før hun skulle i studio.

Favoritt-tema

Mens Tom Nordlie helst ville ha generelle sportsspørsmål, ville Silje helst ha noe om historie og musikk.

- Jeg har ingen favorittemaer egentlig, men det er interessant med historie, da. Jeg har alltid vært interessert i historie, og så har jeg reist mye og fått med meg kultur og historie. Ellers så liker jeg jo musikk fra 70-, 80- og 90-tallet.

Wing-woman

Hvis Silje får spørsmål om eiendomsmegling eller gårdsdrift som hun ikke kunne svare på, ville hun blitt veldig flau. Men hun tror kveldens seanse vil gå veldig fint.

- Det vil gå veldig fint med Tom Nordlie som makker. Jeg skal være hans wing-woman. Han er jo en av Norges beste fotballtrenere, så jeg regner med at han kan masse.

Skrekkblandet fryd

Silje ser på det å være hjelper med skrekkblandet fryd, siden det står om mye penger for dem som spiller.

- Jeg nølte litt med å si ja, men tror det blir bare morsomt. Jeg tror vi sammen skal kunne resonnere oss fram til svaret. To hoder tenker bedre enn ett.

Ikke redd

Tom Nordlie er ikke redd for å svare feil. Noe av ureddheten kan han takke Tom Stiansen for.

- Så lenge Tom har gjort den feilen han har gjort, så er det lettere for oss andre. Jeg kan ikke være redd for det. Jeg har driti meg ut før, så det går bra, avslutter han.

Les også: Ga feil svar