Zac Efron
Zac Efron

Zac mangler baller

Tenåringsidolet stiller ikke naken opp på Broadway.

Tidligere i høst gikk det rykter om at superstjernen fra «High School Musical» skulle ta over etter «Harry Potter»-skuespiller Daniel Radcliffe i Broadway-stykket «Equus».

- Daniel har baller

Nå forteller Zac Efron at han slettes ikke tar rollen.

- Daniel har virkelig baller som tok denne rollen. Åh, wow - snakk om dårlig ordvalg i denne settingen, utbryter en lattermild Efron til Bang Showbiz om stykket hvor Daniel Radcliffe entrer scenen naken.

Vokser med rollene

- Daniel var smart. Dette var nok den raskeste veien ut av «ung gutt»-rollen. Men jeg vet ikke om jeg ville gjort noe slikt bare for å gjøre det. Jeg tror at etterhvert som jeg blir mer voksen vil rollene mine også bli det. Jeg tror det vil komme med tiden, jeg vil ikke gjøre noe drastisk.

Les også: Se «High School Musical 3»
Les også: Stilte opp i trusa

Elsker musikaler

Zac, som er 21 år gammel og allerede verdensberømt, avslørte samtidig at han ikke ser bort i fra å være med i en oppfølger til filmen «Hairspray», rett og slett fordi han er en stor fan av musikaler.

- Jeg elsker dem! Jeg har i det siste sett at flere store filmselskaper ønsker å lage musikaler og det synes jeg er flott. Musikaler er på vei tilbake, så jeg blir ikke forundret om det finnes flere på trappene. Og jeg blir gjerne med på dem alle!