håvard hansen bonderomantikk
håvard hansen bonderomantikk

Vil ikke ødelegge

Ragnhilds frier Håvard Hansen snakker ut om livet på gården.

Håvard Hansen fremstår som en seriøs og kjernesunn frier på gården til Ragnhild Strømmen, når han velger vann fremfor øl, løper lange turer i fjellet og veier ordene sine med omhu.

Han ser at han får en mer passiv rolle enn han kanskje hadde tenkt.

- Jeg er litt sånn filosofisk, jeg liker å tenke og snakke om ting, fundere litt og høre litt på andre synspunkter. Jeg føler jeg at det blir litt mye, kall det løssnakk da, og det kan kanskje merkes at jeg blir litt mer passiv da, sier han om stemningen på gården i sin videodagbok.

Vil ikke ødelegge den naturlige settingen

Det Håvard er redd for, er at han skal bli sett på som en altfor seriøs type, og han vil heller ikke ødelegge den naturlige dynamikken i gruppen.

- Det blir fort sånn at jeg blir en sånn seriøs far i huset som skal styre ting, og der vil jeg ikke være. Jeg vil ikke ødelegge den type gruppedynamikk som skal være der naturlig på grunn av de menneskene som er der, sier han.

Se videoen øverst i artikkelen.

Konflikt på gården

Mens atletiske Håvard ønsket seg vann til gourmetmaten han ville forberede til Ragnhild og de to andre, ønsket frier Morten Eriksen heller en øl. Sånt blir det konflikt av.

- Jeg holdt på å dette om da jeg hørte det, sier Morten i sin videodagbok og fortsetter:

- Du er ikke på noen treningsleir. Heller ikke noen kirke, så jeg forstår ikke problemet. Jeg begynner å bli så irritert nå atte jeg vet ikke noe lenger.

Les også: Konflikt på gården

Les også: - Dette er helt sykt

Om Morten blir mer irritert på seriøse Håvard, eller om de klarer å legge lokk på forskjellene ser du i kveldens «Jakten på kjærligheten» på TV 2 kl 20.00.

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)