Ola video bonderomantikk
Ola video bonderomantikk

Ola vil ikke være i fokus

Ola Sylte fra «Jakten på kjærligheten» mener tre jenter kan bli litt mye. Se videodagboken som ikke har vært vist på TV.

Etter å ha vært omringet av jenter i flere uker, synes Ola Sylte det er litt vanskelig å stå i fokus hele tiden. På vennefesten tirsdag kveld, pustet han lettet ut. Endelig fikk han litt fri.

- Det som skjer i kveld tar fokuset litt bort fra meg. Det er ikke tre kvinnfolk som hele tiden har fokus på meg. Så i kveld er det enkelt og greit en vidunderlig frikveld fra det hele, sier Ola i videodagboken sin på tv2underholdning.no.

Les også: - Dina og Silje er veldig forskjellige

Les også: Hater valgene

Fest bra for å evaluere damene

Vennefesten Ola og de tre gjenværende frierne stelte i stand, var ikke bare en frikveld. Det var også en fin måte å se jentene på i en annen setting.

- I dag har vi hatt vennefest, og det har vært befriende å se hvordan damene oppfører seg blant vennene mine. Det er godt å få prate med kompisene mine, og få litt evaluering på damene.

Festen åpner også for muligheten til å snakke med en jente av gangen.

- Det er jo mye enklere å konsentrere seg om ei av damene her i kveld. For du får følelsen av at de to andre er okkupert på annet hold for å si det sånn.

Les også: Aggressiv kjærlighetsbonde

Les også: Ny uke som kremtopp

Jentene likte også festen

Silje Aabakken gledet seg også til festen, ikke minst fordi hun fikk se Ola i en setting med vennene sine.

- Jeg gleder meg så til å se Ola som en helt avslappet fyr, hvordan han er. Det er veldig fint å få med seg alle variantene av Ola synes jeg, og at han får det av oss, sier Silje.

Astrid snakket i videodagboken etter at festen var ferdig. Hun var godt fornøyd.

- De var kjempetrivelige mennesker alle sammen. Jeg har pratet litt med dem som kjenner han Ola og, ingen har noe ondt å si om han. Det skjønner jeg jo godt, sier hun.

Se hele videodagboken øverst i artikkelen.

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)