Mona Grudt
Mona Grudt

Klar for superfinale og revansj

Mona Grudt og hennes dansepartner ligger i hardtrening til superfinalen på TV 2.

- Nå skal jeg ta revansj og gå for gull, sier Mona.

28. november går «Skal vi danse»- superfinalen på luften på TV 2.

Her skal Mona Grudt og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker konkurrerer mot tidligere vinnerne av «Skal vi danse», i tillegg til årets vinnerpar.

- Jeg er helt giret og veldig klar for å delta i en dansekonkurranse igjen. Heldigvis var Tshawe opptatt med Madcon og overlot stafettpinnen til meg. Nå vil jeg vinne og ikke bli nummer to igjen, sier Mona Grudt.

Les mer: Fra Ten Sing til TV-dans

(Saken fortsetter under bildet)

Mona-Grudt-danser
Mona-Grudt-danser

Danser tre danser

Hennes dansepartner Glenn Jørgen har flyttet til Trondheim for å studere, så de to danseløvene får øvd mye på de tre dansene de skal fremføre i superfinalen.

Mona og Glenn Jørgen har øvd de to siste ukene. Katrine Moholt har også ligget i hardtrening en god stund. Hennes dansepartner Bjørn Wettre Holthe er på turné med Riksteateret, så Jenny Skavlands dansepartner fra «Skal vi danse», Egor, har stilt opp som vikar på treningen. Kristian Ødegård og Alexandra Kakurina er travelt opptatt med «Skal vi danse», men trener likevel til superfinalen.

Les mer: Hvem ryker ut fredag?

Fredag 21. november sender TV 2 tre programmer under tittelen «Skal vi danse superfinale - oppkjøring». Her følger vi de fire parene under oppkjøring til superfinalen, og det blir et tilbakeblikk på deres dansekarriere i «Skal vi danse». Det blir og gjensyn med da de vant den store dansepokalen og årets dommere gir parene gode råd før superfinalen.

Siste par som skal delta i «Skal vi danse – superfinalen» blir vinnerparet av årets «Skal vi danse».

«Skal vi danse» – finalen sendes på TV 2 fredag 14. november kl. 20.00.

Les alt om «Skal vi danse» her!