Arkivbilde. Også rånerne som reiser  over grensen til Sverige hver påsken kan synes det er gøy å vise frem sin bare stump. Dette bildet er fra Strömstad i fjor.  (Foto: Erlend Aas/SCANPIX)
Arkivbilde. Også rånerne som reiser over grensen til Sverige hver påsken kan synes det er gøy å vise frem sin bare stump. Dette bildet er fra Strömstad i fjor. (Foto: Erlend Aas/SCANPIX)

Spiller fløyte med rumpa

Av alle syke videoer vi har sett, her er vinneren - så langt.

Vi vet ikke om dette er ekkelt, utrolig, vanvittig eller bare ufattelig morsomt - for alle som liker (p)rompehumor. for alle som liker (p)rompehumor

Her kan du i alle fall overvære en ung, tysk mann som har lært seg å spille fløyte med rumpa, og midt i alle prompelydene kommer det faktisk ut en ganske så kjent melodi av fløyta.

Nå håper vi bare at dette ikke blir en trend alle våre venner skal forsøke å vise at de behersker med tre pils innabords. Det kan fort bli slitsomt - og illeluktende...

Skulle du ha mer lyst til å se hva som skjer når en ung mann blir avslørt mens han... ehhh... koser seg foran PCen sin, kan du klikke her.

Han spiller (p)rompefløyte

Dette kan skje når puppene er for store, og IQen for lav. Klikk og le!

Alt du trenger å vite om snegle-sex. Du finner det her!

Strikkhopp + løs mage = søl! Se vanvidd og griseri i perfekt kombinasjon!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!