Luiz Felipe Scolari  (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)
Luiz Felipe Scolari (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)

- Det andre målet drepte oss

Luiz Felipe Scolari mener personlige feil ødela for Chelsea.

Roma sjokkerte fjorårsfinalist Chelsea og vant 3-1 hjemme på arenaen som er åsted for denne sesongens mesterligafinale tirsdag.

Mesterligaen i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Christian Panucci utnyttet svakt forsvarsspill av Chelsea når han satte inn 1-0, mens Mirko Vucinic scoret de to andre for hjemmelaget.

- Ingen fulgte Panucci inne i boksen og de scoret det første målet. Etter dette spiller Roma med fire eller fem spillere på midten og kontrollerer kampen. Om du scorer det første målet i Roma har du kanskje muligheten til å vinne, men etter Roma scoret... og det andre målet drepte oss. Igjen var ballen for oss men Mikel gjorde en feil og de scoret det andre målet. Slutt, sier en misfornøyd Luiz Felipe Scolari.

Se Scolari på pressekonferansen etter kampen i videovinduet over!

Vucinics andre mål kom etter 48 minutter, mens han satte inn sitt andre og Romas tredje ti minutter senere. Ni minutter før slutt fikk Deco også se det røde kortet.

- Når jeg får tre mål imot og gjør mange feil, slik vi gjorde i dag, må vi tenke på neste kamp. Hva skjedde? Hvorfor? I fremtiden må vi kanskje ha en kamp eller to der vi kan ta det roligere. Om det er 1-0 er kampen ikke er over, vi må snakke mer om dette, trene mer og kanskje vi ikke gjør slike feil i neste kamp, sier Scolari.

Les også: Bare sorgen for Scolari
Les også: Cech i 100
Leg også: Drømmekontrakt for Mikel