Bubber og BS på ville veier
Bubber og BS på ville veier

På ville veier i Afrika

Bli med programleder Bubber og den tidligerer elitesoldaten BS på ville veier i Afrika.

Bubber, som egentlig heter Niels Christian Meyer, er en av Danmarks mest kjente tv-verter. I hjemlandet har han alltid blitt kalt "Bubber". Han er en type som hater å bli skitten, krypdyr gjør ham generelt nervøs og i tillegg har han teltfobi. Til tross for dette har den populære, danske tv-verten i årevis drømt om å reise "på ville veier" med en annen kjent danske, den tidligere elitesoldaten BS Christiansen. Nå har Bubber omsider fått ønsket sitt oppfylt, og han er klar for en barsk og til tider skremmende tur i Afrikas villmark? 

De fem store
I denne programserien "jakter" Bubber og BS på de fem store - elefanten, leoparden, flodhesten, nesehorn og løve. Bubber drømmer om å skyte et eksemplar av disse dyrene. Våpenet han benytter er et kamera. Oppgaven går i all enkelhet ut på å komme så nært dyret at BS kan knipse et bra bilde. Det høres i teorien enkelt ut, men er selvfølgelig veldig farlig.

Våpentrening
Bubber skal ikke jakte på dyrene med rifle, men før han slipper løs på savannen må BS gi han et lynkurs i hvordan man bruker en ekte rifle. Han må jo kunne forsvare seg dersom noe skulle gå galt i møtet med de ville dyrene. Det viser seg raskt at Bubber ikke har et godt håndlag med våpen.

Se "Bubber og BS på ville veier" på TV 2 Zebra søndager kl. 17:00.