slash680
slash680

Klar for Quart

Slash er klar som den første artisten til neste års Quart-festival.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den legendariske gitaristen i Guns`N Roses er i Oslo og deltok på en pressekonferanse i dag.

Er i Kristiansand

«Det er med stolthet at Quart kan invitere til pressekonferanse for å avsløre det første navnet som er booket til Quart 2009! Vi snakker her om en superstjerne med stor S!», skriver Quart i en pressemelding.

tv2nyhetene.no vet at superstjernen det snakkes om er Slash.

Representanter for Quart og Slash selv vil møte pressen kl. 14.00 Clarion Hotel Royal Christiania.

Slash  (Foto: TIMM SCHAMBERGER/AFP)
Slash (Foto: TIMM SCHAMBERGER/AFP)

Etter oppløsningen av Guns N`Roses har Slash spilt i bandet Velvet Revolver som blant annet spilte på Øyafestivalen. Nå er han imidlertid klar med et soloprosjekt der han samarbeider med flere nære venner som Lenny Kravitz, Sebastian Bach, Alice Cooper og Vince Neil i Mötley Crue.

I tillegg til sine gamle venner fra Guns N'Roses, Izzy Stradlin og Duff McKagan.

Har med stjernelag

Og flere av disse kan også være på vei til Kristiansand neste sommer. Quartfestivalen skriver nemlig om artisten de skal presentere kl. 14 at:

- Artisten er en rockelegende i verdensklasse og kommer til Quart med et stjernelag av gjesteartister.

Etter at Quartfestivalen i fjor gikk konkurs kjøpte investor Arild Buli konkursboet. Buli har antydet at bookingbudsjettet for neste års festival kan være så stort som 50 millioner kroner, i tilfelle det største for en norsk festival noensinne.

Buli har også sikret seg tidligere The Doors-manager Bill Siddons og platebransjemannen Tom Zutaut til å hjelpe seg med booking av artister. Zutaut har i årevis drevet med talentspeiding og var mannen som oppdaget band som Metallica, Mötley Crue og Guns N' Roses. Og det er trolig Zutaut som har sikret Quarten Slash.