biltyv_680
biltyv_680

Tidenes frekkeste biltyv

Mens bileieren skiftet lyspærer bak bilen, hoppet en frekk tyv inn på førersiden og kjørte av gårde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til søndag parkerte den uheldige bileieren utenfor bensinstasjonen i Bergen. Han skulle bare skifte lyspære på skiltlyset og lot motoren stå på.

Mens mannen satt på huk bak bilen for å skifte lyspære, kom det en pent kledt mann luskende. Sistnevnte person gikk bort til bilen og åpnet døren på førersiden, før han plutselig trakk seg tilbake. Videoen fra overvåkingskameraet viser at det trolig er fordi han oppdager eieren bak bilen.

Fant ikke bilen

Etter noen sekunder spretter han likevel inn i bilen. Bileieren, som ikke har oppdaget tyven, reiser seg og går inn på bensinstasjonen. I det bileieren tar de første stegene mot butikken, stikker den frekke tyven av med bilen.

- Jeg gikk i butikken for å hente lyspæren. Da jeg kom ut igjen fant jeg ikke bilen, sier bileieren til bt.no.

Se den utrolige videoen i videovinduet over artikkelen

Mulig fyllekjøring

I videoen ser det ut som om den frekke tyven sjangler litt. Det ser også ut til at han er bedre kledt enn den gjengse biltyv, og man skal derfor ikke utelukke at mannen kom direkte fra julebord.

Bilen ble funnet dagen etter ved Haukeland Sykehus og bileieren har anmeldt forholdet til politiet.

Rådet fra de ansatte på bensinstasjonen er at man aldri skal forlate bilen med nøkkelen i tenningen. Spesielt ikke natt til søndag i Bergen sentrum.