DREPT: Politiet fant liket av den 29 årige Carolin Stenvall (innfelt) rett utenfor Gällivare. Her er politiets tekniker på vei til åstedet.  (Foto: SCANPIX/Svensk polis)
DREPT: Politiet fant liket av den 29 årige Carolin Stenvall (innfelt) rett utenfor Gällivare. Her er politiets tekniker på vei til åstedet. (Foto: SCANPIX/Svensk polis)

Jegeren avhøres om parteringsdrap

Trebarnsfaren som er mistenkt for drapet på Stenvall nekter se på bildene av liket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Detaljene fra drapet på svenske Carolin Stenvall (29) blir stadig med grufullt. Politiet mistenker at den 50 år gamle jegeren har delt opp Stenvalls kropp.

- Det mangler flere deler, sier en politikilde til Expressen.se.

Obduksjonsrapport

Dersom det stemmer at det mangler flere deler, kommer det fram i obduksjonsrapporten. Denne skal trebarnsfaren konfronteres med under avhør i dag.

Mannens forsvarer, Leif Gustafsson, forteller at hans klient gruer seg til å gå gjennom obduksjonsrapporten med politiet.

Carolin Stenvall. (Foto: Svensk Polis)
Carolin Stenvall. (Foto: Svensk Polis)

- Det er følelsesladet for ham. Han vil ikke se på bildene og kommer til å lukke øynene, sier Gustafsson.

50-åringen har tidligere avvist at han har stykket opp kroppen. Det han derimot har fortalt er at han skjøt Stenvall i hodet for å forsikre seg om at hun var død. Deretter skal han ha helt bensin på liket.

- Krangel

Torsdag 16. oktober ble den 50 år gammel trebarnsfaren pågrepet, mistenkt for å ha drept den svenske kvinnen. Politiet hadde da funnet kvinnens blod i mannens bil.

Stenvall hadde da hun vært savnet i nesten en måned etter at hun ikke kom fram til et jobbintervju. I et tidligere avhør kom det fram at Stenvalls død kom etter et ukontrollerbart raseriutbrudd.