Fin Gnatt
Fin Gnatt

Se Sportsnyhetene på nett

Fin Gnatt gir deg de siste Sportsnyhetene.

Se TV 2 Sportens reportasjer, flotte scoringer fra internasjonal fotball og de siste sportsnyhetene her.

Programleder er Fin Gnatt.

MODO - Djurgården 4-3
MODOs norske duo Per-Åge Skrøder og Mats Zuccarello-Aasen fortsetter å gjøre seg bemerket i Sverige. Mandag satte Skrøder inn tre mål og Zuccarello-Aasen hadde to målgivende for topplaget.

Newcastle - Aston Villa 2-0
John Carew var tilbake fra start for Aston Villa, men det var Obafemi Martins som ble kampens store spiller da han sendte Newcastle vekk fra bunnen med sine to scoringer.

Torres er tilbake
Fernando Torres er tilbake fra skaden sin, men det er usikkert om han bli klar til tirsdagens mesterligakamp mot Atlético Madrid.

Håper på Roma-retur
Chelsea skal spille bortekamp på Stadio Olimpico mot John Arne Riises Roma. Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari håper det blir flere kamper på den samme arenaen denne sesongen, det er nemlig der Mesterliga-finalen skal spilles.

To lag i poengnød
Werder Bremen tar imot Panathinaikos til skjebneoppgjør tirsdag. Begge lag trenger tre poeng for å henge med i kampen om avansement.

Dømmer Celtic - United
Tom Henning Øvrebø skal dømme oppgjøret mellom Celtic og Manchester United i Glasgow onsdag.

Boca Juniors til topps
Newell's Old boys tok imot Rosario Central i det største byderbyet i Argentina utenfor Buenos Aires. Hjemmelaget vant hatkampen med 1-0 og har nå ett poeng opp til ligaleder Boca Juniors, som vant etter en scoring av Juan Roman Riquelme.

- Olsen må på landslaget
Bodø/Glimt-direktør Ernst Pedersen mener Trond Olsen må på landslaget - selv om det går på bekostning av hans egen sønn, Morten Gamst Pedersen.

Trøbbel på Hamar
Degraderingen til Adeccoligaen kan føre til økonomiske problemer for HamKam. Flere sponsorer vurderer å trekke seg fra samarbeidet.

Tromsø må selge
En fantastisk sesong til tross, bronsen betyr ikke så mye for Tromsøs økonomi. For å redde økonomien må de selge stopperstjernen Tore Reginiussen.

Rosenborg satser
Selv Rosenborg ikke får spille Europacup neste sesongen satses det som før i Trondheimsklubben, som har planer om å øke antall ansatte til neste sesong.

Går for gull
Camilla Herrem er klar til å spille EM-håndball for Norge og går for gull.