PETTERSOLBERG
PETTERSOLBERG

Vil du kjøpe en kjendis?

En rekke norske kjendiser stiller opp når Barnefondet ved Rikshospitalet setter i gang auksjon. Inntektene går til alvorlig syke barn på Rikshospitalet.

Kjendistungt

Christian Ingebrigtsen, Marianne Aulie, Erik «Myggen» Mykland, Arne Scheie og Petter Solberg er noen av kjendisene som stiller opp for auksjonene som er satt i gang av initiativtager Petter Aaland i ps.no.

- Jeg krysser fingrene for at budene på våre auksjonsobjekter kommer høyt i pris så vi kan bidra med store beløp. Vi har ikke opplevd at kjendisene vi har vært i kontakt med har takket nei til å bidra med auksjonsobjekter. Finnes det andre der ute som også vil bidra må de gjerne ta kontakt, sier Aasland til God kveld Norge.

TIL SALGS: Marianne Aulie ausjonerer bort ett av sine malerier
TIL SALGS: Marianne Aulie ausjonerer bort ett av sine malerier

Tur med Solberg

Mens Marianne Aulie har valgt å auksjonere bort et av sine malerier, ausjonerer Christian Ingebrigtsen bort en sang. «Christian Ingebrigtsen vil være din personlige singer/songwriter! Du gir han 10 stikkord og han skriver en sang og spiller den inn, og sender den til deg ferdig signert,» skriver ps.no på sine hjemmesider. Rallykjører Petter Solberg auksjonerer bort en tur med seg selv.

Utrolig inspirerende

Inntektene fra ausjonen går uavkortet til sosiale aktiviteter samt forskning og utvikling for alvorlig syke barn på Rikshospitalet.

- Aktiviteter som dette er både gledelig og utrolig inspirerende for oss i vårt arbeid. Mange av våre unge pasienter får lange sykehusopphold, og den sosiale dimensjonen er viktig som støttefunksjon til den medisinske behandlingen, sier Terje Rootwelt, Klinikksjef på Barneklinikken ved Rikshospitalet.

Delta i aukjsonen her