FORNÆRMET:   Bjørn Helge Riise hadde lagt løpet litt selv, sier Tom Walderhaug i Stormen. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
FORNÆRMET: Bjørn Helge Riise hadde lagt løpet litt selv, sier Tom Walderhaug i Stormen. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Hauge skal hjelpe Riise

Berit Riise får hjelp fra Team Hauge for å sikre sønnens karriere.

Åråsen (TV 2 Sporten): I dagens kontraktsforhandlinger med Lillestrøm var Bjørn Helge Riises agent og mamma, Berit Riise, flankert av Torgeir Knutsen fra Rune Hauges agentselskap.

LES OGSÅ: NFF fordømmer Riise-hetsen
LES OGSÅ: Riise nær ved å gå av banen
LES OGSÅ: Davy vil ha tomme tribuner
LES OGSÅ: Rekdal: - Har opplevd det samme

- Vi har lenge bebudet at vi kommer til å gå i dialog og et samarbeid med noen andre. Og i dag har Torgeir Knutsen vært med som medrådgiver. Så får se hvordan samarbeidet blir i fremtiden, sier Berit Riise til TV 2 Sporten.

- Betyr det at dere deler ansvaret, eller skal det over til Team Hauge?

- Det ligger i kortene at det blir et samarbeid, hvordan det blir formelt er ikke bestemt ennå.

- Handler det om å bruke deres kontakter for å skaffe Bjørn Helge Riise muligheter utad?

- Klar det at Team Hauge og Torgeir Knutsen har en enorm kontaktflate som vi er interesserte i å dra veldig god nytte av. Samtidig så er jeg den første til å si at som kvinne uti den store verden her så trenger du alltid store sterke menn å holde deg til.

- Positiv dialog
Det store spørsmålet er om agentsamarbeidet tyder på at Bjørn Helge Riise ønsker seg bort fra Åråsen.

- Vi er i en god dialog med klubben. Målet er å gjøre det best mulig for Bjørn Helge både sportslig og økonomisk, sier Berit Riise.

- Er det mulig å få til i Lillestrøm?

- Det håper vi.

- Vi synes det er veldig spennende å være med å planlegge karrieren til Bjørn Helge Riise. Han er en av de abslolutt mest spennende spillerne i Norge, sier Knutsen.

- Tror du han forsvinner i overgangsvinduet.

- Det er umulig å si på forhånd. Vi legger til grunn at han har en kontrakt med Lillestrøm som går ut i 2011. Hva som skjer er aldri godt å vite i fotballverdenen.