Nicolai Stokholm
Nicolai Stokholm

- Utilgivelig

Nikolai Stokholm var langt nede etter tapet i sin siste Viking-kamp.

Strømsgodset - Viking 3-2:

Marienlyst/Bergen (TV 2 Sporten): Avskjeden ble ikke som håpet for Nicolai Stokholm. I sin aller siste Viking-kamp ble det tap for dansken som nå vender tilbake til Danmark og spill for Nordsjælland.

- Jeg er veldig skuffet nå. Vi gir dem mål mot slutten og det siste er utilgivelig, er dommen fra den avtroppende Viking-kapteinen.

Han fikk muligheten til å avslutte tiden i oljebyen på beste vis da han kom alene med Adam Larsen på stillingen 2-2 like før slutt.

- Jeg kommer alene med keeper og prøver å plassere den til siden, desverre treffer den ham i siden. Det skulle selvfølgelig ha vært mål, sier Stokholm til TV 2 sporten.

Se kampreferat i videovinduet øverst.

- Akkurat nå er jeg bare skuffet over kampen, men alt i alt har jeg hatt en fin tid i Viking og jeg er glad for tiden og de guttene jeg har jobbet med i Viking, sier Stokholm.

Hele intervjuet med Stokholm:

271260

- Skulle aldri ha tapt
Også hans tyske trener var noe molefunken etter serieavslutningen.

- I dag tapte vi en kamp vi aldri skulle ha tapt, var dommen fra Uwe Rösler etter 2-3-tapet.

- Første omgang var bra, vi tok ledelsen og alt fungerte fint. Med byttene vi gjorde i andre omgang mistet vi litt grepet om kampen. Allikevel kom vi alene med keeper tre ganger, men å score er vanskelig, sa den tidligere måljegeren til TV 2 Sporten.

Hele intervjuet med Rösler:

271287