SPILLDILLA: Linni Meister har fått for vane å ligge i senga med kjæresten og spille Super Mario.
SPILLDILLA: Linni Meister har fått for vane å ligge i senga med kjæresten og spille Super Mario.

- Han er min sjelevenn

Linni Meister har hatt noen tøffe dager. Da syns hun det er godt å ha kjæresten Bernhard ved sin side.

Onsdag fikk Linni Meister en trist beskjed om at det var alvorlig sykdom i familien. Dette tok Linni veldig tøft, men fikk trøst av kjæresten, Bernhard Berntzen som hun omtaler som sin sjelevenn og bestevenn.

- Jeg ble kjempelei meg, livet er ikke alltid så lett, skriver Linni i bloggen sin. Hun skriver også at det ikke er alltid man klarer å se fremover og være like sterk, men at hun prøver.

linni
linni

Får kjærlighet og trygghet
Linni syns det er godt å ha en kjæreste i tunge tider som dette. Selv om de har hatt opp og nedturer støtter de hverandre når det stormer som verst.

- Jeg sendte en sms til Bernhard om at jeg hadde det veldig vondt og før jeg omtrent rakk å sende meldingen, stormet han inn døren. Han holdt rundt meg, ga meg et kort med ord som virkelig varmet og sjokolade, skriver Linni.

Savner personer i livet sitt
Selv om Linni har kjæresten sin, er det fortsatt personer Linni savner i livet sitt som ikke er til stede.

- På slike dager som dette er da jeg lengter mest etter å bli holdt rundt og trøstet av den personen som gav meg mest trygghet og kjærlighet. Men hun er ikke her. Når jeg tenker på det gjør alt ekstra vondt, skriver Linni i bloggen sin.

Her snakker Linni om hvordan det var å miste moren sin som 17-åring: