Boaz Myhill Nicolas Anelka  (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)
Boaz Myhill Nicolas Anelka (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)

Fikk Hull på byllen etter tabber

Chelsea fikk Hull ned på jorden etter seks kamper uten tap.

Hull - Chelsea 0-3

Nykommeren Hull var dømt nord og ned etter opprykket til Premier League, men har imponert stort og lå før onsdagens kamp mot Chelsea helt oppe på tredjeplass.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Chelsea-stjernene brukte imidlertid bare tre minutter på å få Hull ned på jorden igjen da London-laget gjestet Kingston Communication Stadium - og Hull gikk på sitt første tap på seks ligakamper.

Frekk Lampard-chipp
Frank Lampard spilte vegg med Florent Malouda, men en Hull-spiller fikk en fot på ballen. Klareringen var imidlertid av Championship-standard og gikk rett i føttene på Lampard. Det pleier å straffe seg.

Chelsea-stjernen takket for ballen før han på utsøkt vis chippet ballen over en utspilt Boaz Myhill i Hull-målet og opp i det høyre hjørnet.

SCORET: Frank Lampard feirer sin 1-0 scoring mot Hull. (Foto: IAN KINGTON/AFP)
SCORET: Frank Lampard feirer sin 1-0 scoring mot Hull. (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Hjemmelaget lot seg allikevel ikke affektere av Lampards fotballeksjon og etter 18 minutter ble Marlon King avblåst for en tvilsom offside da han kom seg foran Ricardo Carvalho og var alene gjennom. Fire minutter senere fyrte Daniel Cousin av et skudd som gikk rett i stolpen for hjemmelaget som kom mer og mer med utover i den første omgangen.

Keepertabbe
Etter hvilen brukte Chelsea fem minutter på å doble sin ledelse – og om det Championship-kvalitet på klareringen som førte til 1-0 var bedriftsfotballkvalitet på Boaz Myhills keeperarbeid på det andre målet.

Et langt oppspill spretter utenfor Hulls 16-meter og forsvaret venter at Myhill skal feie ballen vekk, men keeperen nøler. Det lukter ringreven Nicolas Anelka som stjeler ballen fra Myhill og sender den enkelt i det åpne målet.

Kvarteret før slutt punkterte Chelsea kampen da Florent Malouda enkelt kunne styre et innlegg fra Ricardo Carvalho i mål.