HUFF: Pamela Anderson her i en av sine infame antrekk.
HUFF: Pamela Anderson her i en av sine infame antrekk.

Kjendisenes verste antrekk

Her er antrekkene du helst vil glemme.

Kjendiser stråler som regel på den røde løperen, og får stort sett misunnelige blikk kastet etter seg. Men kjendiser kan også gjøre feil. Under får du et gjensyn med verstingene som definitivt burde sparket stylisten.

Cher

cher
cher

Visst er denne dama sprek, men er det virkelig nødvendig å vise så mye hud. Dessuten har vi sett henne i utallige slike antrekk før, det ene verre enn det andre. Grusomt!

Jodie Marsh

jodie marsh
jodie marsh

Denne engelske glamourmodellen gjør virkelig alt galt. Med en altfor utfordrene topp, til stramme glinsende tights og tung øyesminke ser hun rett og slett tacky ut.

Victoria Silvstedt

victoria
victoria

Her har den svenske playmaten virkelig dratt på med høy splitt. Å blotte underlivet er definitivt ikke passende på den røde løperen.

Pamela Anderson

pamela
pamela

Hvem kan vel glemme dette antrekket Pamela dukket opp med på «MTV-awards». Gigantisk pelshatt, når var egentlig det «in»?

Christina Aguilera

christina 2
christina 2

Denne dama har skiftet stil utallige ganger, og her er hun virkelig ikke inne i en god periode. Her er hun altfor lettkledd, og antrekket blir rett og slett vulgært.

Janet Jackson

janet
janet

Ops, jeg viser visst puppen. Dette «uhellet» var meget uheldig for Janet, millioner av seere var vitne til at hun blottet puppen under Super bowl finalen i 2004.

Lil Kim

lil kim.
lil kim.

Dette bilde taler vel for seg. Et lite tøystykke over puppen og lilla hår har vel aldri vært fint?

Tara Reid

tara reid
tara reid

Nok en kjendis som blotter puppen. Med en så løs kjole, burde virkelig Tara vurdert tape, eller rett og slett en bh. Blotting er ikke sexy!