Harald Rønneberg i dasstømme duell
Harald Rønneberg i dasstømme duell

Dritt-duell i dass

Harald og Thomas har duellert mot Triana Iglesias og «Cherter»-Svein Østvik i dotømming. Dét var noe dritt!

Ukens «Senkveld»-duell er uten tvil tidenes mest bedritne. Thomas og Harald utfordret Playboymodell Triana Iglesias og selveste kongen av Mallorca, Svein Østvik i en skikkelig drittjobb. De ble satt til å tømme dassene på Øyafestivalen etter en lang dag med konserter, øldrikking og spising. Definitivt ikke noe for sarte sjeler og neser.

dotømming-senkveld
dotømming-senkveld

Mamma'n til Ari

Hun deler interesssen for rosenterapi og alternativ behandling med svigerdatteren Märtha Louise. Nå slår Marianne Solberg Behn seg sammen med tidligere barne-tv-programleder Eli Ryg og inviterer til foredragshelg i Sverige. Rett før avreise, tar de turen til «Senkveld».

Kjærester hjemme og på jobb

Maria Haukaas Storeng og kjæresten Hans Marius Hoff Mittet deler ikke bare leilighet, de skal også dele scene under oppsetningen av Grease i Oslo Spektrum. Der spiller de også kjærester. I «Senkveld» gjør showbiz-paret et sjeldent tv-intervju sammen.

Grusomme Kurt

Erlend Loe er mannen bak barnebokfiguren Kurt. Nå blir bøkene om Kurt til film. Komiker Atle Antonsen er stemmen til den animerte hovedpersonen i «Kurt blir grusom». Erlend Loe og Atle Antonsen er gjester i «Senkveld».