LITT KJIP AMIGO: Katarina og Peter koste seg. En liten stund, ihvertfall.
LITT KJIP AMIGO: Katarina og Peter koste seg. En liten stund, ihvertfall.

Peter og Katarina testet ut «Samba de Amigo»

Kanskje ikke en bra spillopplevelse. Men «Samba de Amigo» får ti stjerner i «hvordan få vennene dine til å se duste ut»-testen.

Billig moro med dårlig spill

«Samba de Amigo» er spillet der du skal bruke Wii-kontrollene til å riste på imaginære maracas. Du skal ikke være rockestjerne med en kul gitar eller være vokalist i favorittbandet ditt. Du skal være irriterende spansk trubadur, ikke med ukulele engang, ikke med banjo eller trommer av noe slag. Du skal riste rytmeinstrumenter som han som ikke kan spille noe annet.

Spillet baserer seg på det som kom fra Sega i 1999.

Ikke akkurat party

Men det er flashy grafikk, fine farger og konseptet passer egentlig ganske godt til en temafest, eller et helt vanlig vorspiel. En kjapp oversikt over spillet skaper assosiasjoner til «Rayman raving rabbids», et crazy partyspill som er supermorsomt å spille på fest, for å sprite opp en rolig kveld, eller med mora di, for den saks skyld. «Samba de Amigo» prøver hardt å nærme seg den samme sjangeren, men får det ikke helt til.

Dessuten er det tekniske litt ute og justerer. Det er ikke alltid sammenheng med hvor du faktisk rister maracasene og hvor spiller tror du rister. Hvilket er ganske irriterende.

Hvis du skal bruke penger på et partyspill i høst, ikke bruk penger på dette. Men for all del, test det ut. Eller bedre - få venna dine til å teste det ut mens du ser på.

Vil du se mer av hva Katarina og Peter driver med backstage? Bli medlem og sjekk ut Crew News!