espen+eckbo
espen+eckbo

Lærer av Håvard Lilleheie

Espen Eckbo sliter med Haugesund-dialekten, men får hjelp fra uventet hold. SE VIDEO.

Espen Eckbo er vanligvis en kløpper i dialekter, men når han skal spille Erling fra Haugesund, sliter den folkekjære komikeren.

- Jeg har aldri klart å snakke Haugesund-dialekt, sier han oppgitt.

Les mer: Asbjørn var uønsket i «Tett på tre»

Nå har imidlertid Espen funnet redningen i den romantiske komedien «United» fra 2003 med Håvard Lilleheie og Berte Rommetveit i hovedrollene.

- Før opptak måtte jeg se på «United» i to timer, blant annet mens jeg var i sminken. Når Håvard Lilleheie fra Drammen klarer å snakke Haugesund-dialekt, skal faen meg jeg også klare det! sier Espen.

Se første episode av «Tett på tre» her!

Vennskap

Kveldens «Tett på tre» handler om vennskap. Vi møter Erling (31) fra Haugesund (som utseendemessig minner om avdøde Robert Burås i Madrugada). Erling har vært forelsket i bestevenninnen i 11 år, og skal nå avsløre sine ekte følelser.

Les mer: Eckbo svarte fansen på nettreff

Lauritz (84) – som vi møtte i første episode – er på vei til Oslo for å feire 80-årsdagen til sin ungdomsvenn, hvis kone han en gang var forelsket i.

Les mer: Eckbo knuste dataen

Til slutt møter vi Ketil (28) fra Horten, som tar ansvar når bestevennen havner i rullestol. Ketil gjør alt han kan for å hjelpe bestevennens overgang fra apostlenes hester til rullestol.

Se «Tett på tre» onsdag klokken 22.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo når du vil!

Les mer om «Tett på tre» her!